ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιασικεβίτσιους: "Ξέρω για το ενδιαφέρον"

Γιασικεβίτσιους: "Ξέρω για το ενδιαφέρον"
INTIME SPORTS

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε στην El Mundo Deportivo για τα μελλοντικά του σχέδια, τονίζοντας πως γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Γιατί ζήτησε... χρόνο από τη Ζάλγκιρις.

Το όνομα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ενεπλάκη -ξανά- στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, όσον αφορά το πόστο του προπονητή. Κάπως έτσι προέκυψε άλλωστε η πληροφορία για νέα προσέγγιση των "πράσινων" προς τον Λιθουανό , ο οποίος από πέρσι το καλοκαίρι φόρεσε το κοστούμι του κόουτς, ξεκινώντας νέα καριέρα.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην El Mundo Deportivo, ο "Σάρας" ρωτήθηκε για το τι μέλλει γενέσθαι με τον ίδιο, λόγω του ενδιαφέροντος που υπάρχει για το όνομά του. Κι αυτό που απάντησε είχε να κάνει (και) με τον Παναθηναϊκό. " Μέχρι τώρα δεν είχα ουσιαστική επαφή με κάποια ομάδα. Ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον, γι αυτό ζήτησα από τη Ζάλγκιρις χρόνο για να δω πως έχουν τα πράγματα, τον οποίο μου έδωσαν. Όπως και να έχει, δεν έχω μιλήσει για κάτι συγκεκριμένο. Απλά ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον", απάντησε σε σχετική ερώτηση, αποφεύγοντας όμως να πει περισσότερα για το "τριφύλλι" ή άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο.

Ο ίδιος πάντως δεν θα έλεγε "όχι" να επιστρέψει... στη Βαρκελώνη, για να κοουτσάρει την Μπαρτσελόνα. Με τη λογική ότι " θα ήθελα να δουλέψω σε ομάδες που γνωρίζω καλά. Θα ήταν πιο ενδιαφέρον και ενθουσιώδες. Όλοι ξέρουν ποια είναι τα συναισθήματά μου για τη Βαρκελώνη", όπως τόνισε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ