ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Να τιμωρηθεί επιτέλους ο σύλλογος της βρωμιάς"

Γιαννακόπουλος: "Να τιμωρηθεί επιτέλους ο σύλλογος της βρωμιάς"
INTIME SPORTS

Επίθεση στον Ολυμπιακό εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τα επεισόδια στο γήπεδο του Ελληνικού χαρακτηρίζοντάς τους "ερυθρόλευκους" σύλλογο της "βρωμιάς". Διαβάστε τι είπε ο μεγαλομέτοχος των "πρασίνων"

Σφοδρότατη επίθεση στον Ολυμπιακό για τα επεισόδια στο γήπεδο του Ελληνικού, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο μεγαλομέτοχος των "πρασίνων", μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά πως " Πρέπει επιτέλους να βρεθεί ένας δικαστής με σθένος και να τιμωρήσει το σύλλογο της βρωμιάς".

" Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει. Τι άλλο περιμένουν να δουν πια; Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τις πέτρες στο πούλμαν στη Συγγρού; Τις επιθέσεις παλαιότερα ξανά στο πούλμαν του Παναθηναϊκού; Τα όσα έκαναν με τον Σισέ; Τη Ριζούπολη; Το Τροκαντερό στο βόλεϊ που ήταν να γίνει ο αγώνας με μαθητές και έφεραν τους οργανωμένους; Τι άλλο να θυμηθεί κανείς;", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

" Πρέπει επιτέλους να βρεθεί ένας δικαστής με σθένος και να τιμωρήσει το σύλλογο της βρωμιάς. Και επιτέλους... Δεν είναι δυνατόν θύτης και θύμα να έχουν την ίδια αντιμετώπιση. Όποτε δεν μας "βολεύει", χαλάμε το παιχνίδι... Είναι αδιανόητα πράγματα αυτά που ακούμε και όσα βλέπουν τα μάτια μας. Έφτασαν στο σημείο απ' ότι μαθαίνουμε να μαχαιρώσουν τον Μπράμος. Επιτέλους κάποιος να τους τιμωρήσει...".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ