ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Σε πρώιμο στάδιο για το Athens Alive"

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPER FOODS Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ μετά την συνάντηση με τον Γενικό γραμματέα της FIBA Πάτρικ Μπάουμαν, σε ξενοδοχείο της Αθήνας την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018.
(EUROKINISSI SPORTS/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPER FOODS Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ μετά την συνάντηση με τον Γενικό γραμματέα της FIBA Πάτρικ Μπάουμαν, σε ξενοδοχείο της Αθήνας την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018. (EUROKINISSI SPORTS/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για το "Athens Alive", ενώ εξέφρασε την πεποίθηση πως ο Παναθηναϊκός Superfoods θα εμφανιστεί πανέτοιμος στους τελικούς της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο περιθώριο της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού Superfoods με τον ΠΑΟΚ μίλησε τόσο για την προσπάθεια της ομάδας του να κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το πρωτάθλημα, όσο και για το Athens Alive.

"Ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Θέλω να πιστεύω πως θα συνεχίσουμε να ανεβαίνουμε και θα είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στους τελικούς με τον Ολυμπιακό", δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην κάμερα της Cosmote TV στο ημίχρονο της αναμέτρησης, ενώ για το Athens Alive τόνισε πως "είμαστε σε πρώιμο στάδιο. Θα φανεί, πιστεύω πως είναι μία όμορφη προσπάθεια και θα δούμε πώς θα καταλήξει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ