ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Πήραμε αποφάσεις και δικαιωθήκαμε"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δημήτρης και Θανάσης Γιαννακόπουλος μίλησαν στην κάμερα της NOVA για τη δύσκολη σεζόν του Παναθηναϊκού, που ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο μεν Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραδεχόταν πως ένιωθε δικαιωμένος, ο δε Θανάσης Γιαννακόπουλος εξηγούσε γιατί φόρεσε πράσινη γραβάτα. Το ΟΑΚΑ φιλοξενεί το βράδυ της Δευτέρας τη Φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας για το 2017 και οι στιγμές είναι τόσο έντονες, που προκαλούν ρίγη συγκίνησης. Διαβάστε τι είπαν οι δυο άνδρες στην κάμερα της NOVA.

" Σίγουρα φέτος έγινε μεγαλύτερη επένδυση από άλλες χρονιές. Ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια, είχαμε ρεκόρ εισιτηρίων και χορηγιών και αν συνεχίσουμε την καλή δουλειά και εκτός γηπέδου, θα έρθουν κι άλλοι χορηγοί κοντά μας για να έχουμε ακόμη μεγαλύτερα μπάτζετ" εξήγησε το αφεντικό της πράσινης ΚΑΕ και συνέχισε λέγοντας πως: " Ο προπονητής με έχει κερδίσει σαν άνθρωπος, είναι κύριος και ένας πάρα πολύ καλός προπονητής που το έχει αποδείξει και πριν έρθει στον Παναθηναϊκό. Ξέρουμε την ποιότητα των παικτών που υπάρχουν στην ομάδα. Ξέραμε, πήραμε τις αποφάσεις που πήραμε και νομίζω πως δικαιωθήκαμε".

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, από την πλευρά, του μίλησε ακόμη και για την γραβάτα που επέλεξε να φορέσει απόψε στο ΟΑΚΑ: " Είναι αλήθεια, ήταν πολύ δύσκολη χρονιά αλλά τα καταφέραμε. Κερδίσαμε έναν πάρα πολύ μεγάλο αντίπαλο. Είμαι κατενθουσιασμένος από τη συμμετοχή και τη βοήθεια του κόσμου. Είμαι έμπλεος χαράς. Ο Παναθηναϊκός ήταν, είναι και θα είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Μπράβο σε όλο τον κόσμο και σε όλα τα παλικάρια που στάθηκαν κοντά του. Τέλος καλό, όλα καλά. Ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να πρωταγωνιστεί. Θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα επόμενα χρόνια να παίρνει τίτλους και τρόπαια. Μου αρέσουν οι καλές γραβάτες, φόρεσα απόψε μια πράσινη για να εξωτερικεύσω τα συναισθήματά μου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ