ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Οι Αγγελόπουλοι δεν θα μάθουν ποτέ να χάνουν"

BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε στην γραπτή δήλωση των αδερφών Αγγελόπουλων, τονίζοντας πως "μετά από τόσες ήττες που έχουν υποστεί θα περίμενα ότι θα είχαν μάθει, αλλά δυστυχώς φαίνεται πως δεν θα μάθουν ποτέ".

Λίγα λεπτά μετά την γραπτή δήλωση των αδερφών Αγγελόπουλων για όσα έγιναν στον πέμπτο τελικό του ΣΕΦ, κατηγορώντας παράλληλα τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο πως " υποδαύλισε δημόσια τη βία ", ήρθε η απάντηση από την πλευρά του διοικητικού ηγέτη του Παναθηναϊκού.

" Κάποια στιγμή θα πρέπει οι κύριοι Αγγελόπουλοι να μάθουν πως στον αθλητισμό υπάρχει και η ήττα. Μετά από τόσες που έχουν υποστεί θα περίμενα ότι θα είχαν μάθει, αλλά δυστυχώς φαίνεται πως δεν θα μάθουν ποτέ.

Τη διαφορά διαχείρισης και της διοίκησης των δυο ομάδων στην ήττα καθώς και των φιλάθλων των δυο ομάδων, την έχουμε ζήσει πολλάκις τα τελευταία χρόνια και η όποια προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας πέφτει στο κενό.

Πλέον και οι τυφλοί είδαν. Όσον αφορά στα ψέματά τους, ότι δηλαδή επιτέθηκα λεκτικά στους διαιτητές, ξέρουν πολύ καλά σε ποιους απευθυνόμουν. Απευθυνόμουν σε οπαδούς του Ολυμπιακού που φορώντας επίσημα καρτελάκια σεκιούριτι της ΚΑΕ ΟΣΦΠ είχαν έρθει προ ολίγων λεπτών στα δύο μέτρα από εμένα και έβριζαν την οικογένειά μου. Δεν θέλω να πιστέψω ότι τους είχαν στείλει εκείνοι...", ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ