ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Μέχρι και την... Πυλαία θα ονομάσουν Νίκος Γκάλης"

Με χιουμοριστικό τρόπο σχολίασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος την απόφαση του Σταύρου Κοντονή να μετονομαστεί το ΟΑΚΑ σε "Νίκος Γκάλης". Διαβάστε τι έλεγε ο "ισχυρός άνδρας" του Παναθηναϊκού, πηγαίνοντας στην κλήρωση των διαιτητών με ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο.

Η κλήρωση των διαιτητών για τον τρίτο και τον τέταρτο τελικό έβγαλε αρκετές ειδήσεις. Μεταξύ αυτών κι οι ατάκες που είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την απόφαση του Σταύρου Κοντονή να μετονομαστεί το ΟΑΚΑ σε "Νίκος Γκάλης" .

Όπως ανέφερε ο Υφυπουργός Αθλητισμού τη Δευτέρα (23/5): " Η απόφαση της κυβέρνησης είναι το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε για να τιμήσουμε έναν αθλητή που έβαλε τις βάσεις του υψηλού επιπέδου του ελληνικού μπάσκετ των τελευταίων τριάντα ετών, και άλλαξε τη ζωή των αθλητών ανεξαρτήτως του σπορ που ακολουθούσαν. Θα έλεγα μάλιστα ότι η πρωτοβουλία έπρεπε να είχε υλοποιηθεί νωρίτερα".

Στην κλήρωση της ΚΕΔ, ο Δημήτης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε με τον Νίκο Λάσκαρη, στον οποίο και είπε: " Χαίρομαι που σας γνωρίζω από κοντά, τα πρώτα θετικά αποτελέσματα ήρθαν". Ακολούθως, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σε πηγαδάκι που είχε με τον Μάνο Παπαδόπουλο, απευθύνθηκε στον Νίκο Λάσκαρη κοιτώντας τον, λέγοντας χαριτολογώντας τα εξής: " Δεν θα είστε το μόνο γήπεδο που θα έχει ονομασία 'Νίκος Γκάλης". Έτσι όπως πάει, θα ονομαστεί έτσι και η Πυλαία".

Στην συνέχεια, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, συνεχίζοντας την κουβέντα που είχε με τον Μάνο Παπαδόπουλο με το να ονομαστεί το ΟΑΚΑ "Νίκος Γκάλης", ύστερα από απόφαση του Σταύρου Κοντονή, σχολίασε το εξής: " Αυτό με την ονομασία του γηπέδου το κάνει ο Κοντονής για να μην μπει χορηγός. Να ονομάσει το ΣΕΦ "Νίκος Γκάλης", που κατέκτησε εκεί το Ευρωπαϊκό με την Εθνική". Με αυτόν τον τρόπο εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την κίνηση του υφυπουργού, Σταύρου Κοντονή, να ονομάσει το ΟΑΚΑ "Νίκος Γκάλης", μία κίνηση που έχει αφήσει έκπληκτους και τους ανθρώπους της ομάδας του Άρη.

Photo credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ