ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Μακάρι η ίδια ατμόσφαιρα σε τελικό με Ολυμπιακό"

Γιαννακόπουλος: "Μακάρι η ίδια ατμόσφαιρα σε τελικό με Ολυμπιακό"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνεχάρη άπαντες στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του 17ου Κυπέλλου Ελλάδος, τονίζοντας πως θα ήταν ευχής έργον να υπάρξει αντίστοιχη ατμόσφαιρα στο μέλλον σε έναν τελικό με τον Ολυμπιακό.

Δεν είχαν περάσει παρά μερικά λεπτά από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός κατακτούσε το 17ο Κύπελλο της ιστορίας του , όταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έσπευσε να συγχαρεί άπαντες. Ο "ισχυρός άνδρας" του "τριφυλλιού" απένειμε τα εύσημα σε παίκτες, προπονητές και κόσμο για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς, ενώ ευχήθηκε να υπάρξει κάποια στιγμή στο μέλλον αντίστοιχη γιορτινή ατμόσφαιρα σε έναν τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό.

" Συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους του Φάρου για τη φετινή τους πορεία. Πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο μας, το προπονητικό τιμ και όλους τους αθλητές για την πρώτη κούπα της χρονιάς. Ελπίζω ότι δεν θα αργήσει η μέρα που θα μπορούμε να έχουμε έναν τελικό Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού με αντίστοιχη γιορτινή ατμόσφαιρα, σαν τη σημερινή", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ