ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Η ομάδα πάει πάρα πολύ καλά"

Γιαννακόπουλος: "Η ομάδα πάει πάρα πολύ καλά"

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της το βράδυ της Δευτέρας (8/1), με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να δίνει τις ευχές του για το νέο έτος.

Σε εστιατόριο του Χαλανδρίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods το βράδυ της Δευτέρας (8/1), παρουσία όλων των μελών της ομάδας. Ο Τσάβι Πασκουάλ, το επιτελείο και οι παίκτες του "τριφυλλιού" έδωσαν το "παρών", με τον προπονητή των Ακαδημιών, Μιχάλη Ραχωβίτσα, τη σύζυγο του Μάρκους Ντένμον κι εκείνη του Διευθυντή Λειτουργίας της ΚΑΕ, Γιώργου Μοιρέα, να στέκονται τυχεροί, αφού κέρδισαν τα φλουριά.

Γιαννακόπουλος: "Η ομάδα πάει πάρα πολύ καλά"

Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους προπονητές και τους παίκτες της ομάδας που βρέθηκαν το πρωί στο ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ και μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά που τα είχαν τόσο μεγάλη ανάγκη. Θέλω να πω καλή χρονιά σε όλους. Σε οικογενειακό και προσωπικό επίπεδο σε επαγγελματικό και κατ' επέκταση και σε Παναθηναϊκό επίπεδο. Μακάρι να πετύχουμε όλους μας τους στόχους. Η ομάδα πάει πάρα πολύ καλά και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα πάει ακόμα καλύτερα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ