ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Αποτέλεσμα ιστορικής σημασίας"

Γιαννακόπουλος: "Αποτέλεσμα ιστορικής σημασίας"

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις και την επίδραση που θα έχει στον αθλητισμό το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών, τονίζοντας με νόημα πως "ο ελληνικός λαός πέρασε ένα ηχηρό μήνυμα".

Ο Κάρολος Παπούλιας έδωσε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση για τις εξελίξεις στη χώρα, μετά το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών.

"Το αποτέλεσμα των εκλογών έχει ιστορική σημασία… Επιτέλους, οι Έλληνες αποφάσισαν να εμπιστευτούν νέα πρόσωπα και να τιμωρήσουν εκείνους που έφεραν τη χώρα μας στη σημερινή κατάσταση. Ταυτόχρονα, ο ελληνικός λαός πέρασε ένα ισχυρό και ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι απαιτεί δικαιοσύνη και ισονομία παντού, σε όλους τους τομείς. Ευελπιστώ ότι η νέα Κυβέρνηση, παρά το γεγονός ότι κληρονομεί τεράστια βάρη και προβλήματα που πρέπει να λύσει, θα βρει το χρόνο ώστε να ασχοληθεί και με σημαντικά ζητήματα που αφορούν στον αθλητισμό. Ολόψυχα τους εύχομαι καλή επιτυχία" ήταν το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ