ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Θρησκευτική ευλάβεια σε ό,τι ζήτησε ο Πασκουάλ"

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ / ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ / ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για τον Παναθηναϊκό Superfoods της νέας αγωνιστικής περιόδου και την... θρησκευτική ευλάβεια με την οποία ακολουθήθηκε το μεταγραφικό πλάνο του Τσάβι Πασκουάλ το καλοκαίρι.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods έκανε την ανεπίσημη πρώτη εμφάνισή του μπροστά στο κοινό του, στο φιλικό με την Ούνικς Καζάν. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ ηττήθηκε από αυτή του Δημήτρη Πρίφτη , με το αποτέλεσμα βέβαια να έχει ελάχιστη σημασία για τους δύο προπονητές.

Στο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στο Sports Show της Cosmote TV, δηλώνοντας αρχικά πως " το καλοκαίρι ό,τι μάς ζήτησε ο κόουτς το ακολουθήσαμε με θρησκευτική ευλάβεια και είναι σειρά τώρα της ομάδας και των προπονητών μας να αποδείξουν ότι ήταν σωστές οι επιλογές και να προσφέρουν θέαμα στον κόσμο μας. Ο Παναθηναϊκός είναι ίσως η μοναδική ομάδα παγκοσμίως που τα τελευταία 21 χρόνια παίρνει τουλάχιστον έναν τίτλο και θέλουμε να κερδίζουμε όσους περισσότερους τίτλους γίνεται".

Αναφορικά με την παραμονή του Κρις Σίνγκλετον, είπε: " Ήταν δύσκολη η παραμονή του. Είναι το καλύτερο "4άρι" στην Ευρώπη, τον θέλανε πολλές ομάδες, τον κρατήσαμε και πλέον περιμένουμε και από αυτόν το καλύτερο αποτέλεσμα στο γήπεδο", ενώ κατέληξε απαντώντας σε ερώτηση για τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο, που μεταγράφηκε το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό Superfoods: " Δεν είναι σωστό να κάνουμε συγκρίνεις. Ο Γιάννης έχει τη δική του πορεία στην Αμερική και ο Θανάσης εύχομαι να μακροημερεύσει στον Παναθηναϊκό γνωρίζοντας πολλές επιτυχίες μαζί του".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ