ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιάνκοβιτς στο Sport24: "Στεναχωρημένος που δεν συνεχίζω"

Γιάνκοβιτς στο Sport24: "Στεναχωρημένος που δεν συνεχίζω"
INTIME SPORTS

Ο Γιάνκοβιτς εξέφρασε τη στεναχώρια που δεν βρέθηκε στη δωδεκάδα της Εθνικής και επεσήμανε πως πίστευε πως θα θα μπορούσε να δώσει το "παρών" στο Ευρωμπάσκετ. "Θα είμαι πάντα στρατιώτης για την Εθνική", είπε.

Στο περιθώριο της “πρώτης” του Παναθηναϊκού ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μίλησε στο Sport24.gr για το “κόψιμό” του από την Εθνική ομάδα. Η δουλειά στην ομάδα του Παναθηναϊκού ξεκίνησε ενόψει της νέας σεζόν καθώς σήμερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση στο ΟΑΚΑ παρουσία του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Εκεί βρισκόταν φυσικά και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ο οποίος δεν θα συνεχίσει στην προετοιμασία της Εθνική μας ομάδας ενόψει του Ευρωμπάσκετ, κάτι που ανακοινώθηκε μετά το τουρνουά της Ξάνθης.

Ο διεθνής φόργουορντ πάντως, δεν έκρυψε το παράπονό του μιλώντας αποκλειστικά στο Sport24.gr αναφορικά με το γεγονός πως δεν επιλέχθηκε από τον Φώτη Κατσικάρη στην τελική δωδεκάδα.

“Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί είχα δουλέψει πάρα πολύ σκληρά από την αρχή της προετοιμασίας και πίστευα πως θα βρίσκομαι στο Ευρωμπάσκετ για να παλέψω μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά. Τελικά αυτό δεν εξαρτιόταν από εμένα”, υποστήριξε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς.

Στην ερώτηση γιατί πιστεύει πως “κόπηκε” από τον Ομοσπονδιακό τεχνικός και δεν συνεχίζει μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς, ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού τόνισε: “Σε αυτό που με ρωτάτε, δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος για ν' απαντήσω. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως είμαι στεναχωρημένος όπως θα ήταν και κάθε αθλητής που θέλει να προσφέρει στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του. Παρόλα αυτά θα είμαι πάντα στρατιώτης για την Εθνική και εύχομαι καλή επιτυχία στο Ευρωμπάσκετ”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ