ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιάνκοβιτς: "Στις χαρές και τις λύπες μαζί"

Γιάνκοβιτς: "Στις χαρές και τις λύπες μαζί"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του "φίλους" τις πρώτες του σκέψεις μετά την επέμβαση που έκανε στον καρπό. Δείτε τι έγραψε.

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς πέρασε την πόρτα του χειρουργείου το πρωί της Μεγάλης Τρίτης (26/4) για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στον καρπό. Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, "του τοποθετήθηκε νάρθηκας, τον οποίο και θα φέρει για διάστημα ενός μήνα και ακολούθως θα ξεκινήσει αποθεραπεία".

Ο ίδιος, λίγη ώρα μετά την επέμβαση που έκανε, μοιράστηκε τις σκέψεις του με τους διαδικτυακούς του "φίλους" γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: " Όλα πήγαν καλά! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας! Θέλω να ξέρετε πως το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γυρίσω σιδερένιος γιατί στη ζωή είναι μονόδρομος να γυρίζεις πιο δυνατός από τις δυσκολίες που συναντάς. Στεναχωριέμαι που δεν θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου να φτάσουμε στον στόχο μας, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε! Και κάτι που έχω μάθει τα τελευταία τρία χρόνια: στις χαρές και τις λύπες μαζί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ