ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιάνκοβιτς: "Ο τίτλος κρίθηκε στα μεγάλα σουτ"

Γιάνκοβιτς: "Ο τίτλος κρίθηκε στα μεγάλα σουτ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και εξέφρασε την ελπίδα ο Διαμαντίδης να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ, ενώ πρότεινε να αποτελέσει το θέμα ενός ντοκιμαντέρ!

Μια σειρά τελικών που κρίθηκε στα μεγάλα σουτ και είχε μεγάλο σασπένς, ήταν η φετινή σύμφωνα με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς. Ο πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού ανέφερε πως βίωσε τα παιχνίδια χωρίς να μπορεί να βοηθήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βλάντο Γιάνκοβιτς στην κάμερα της Nova:

"Είναι αλλιώς να το ζεις από τον πάγκο και αλλιώς στον αγωνιστικό χώρο. Το πρωτάθλημα κρίθηκε στις λεπτομέρειες, όπως δείχνουν και τα σκορ των αγώνων. Αυτό που μας μένει είναι ότι παίχτηκε πολύ ωραίο μπάσκετ, χωρίς βία στα γήπεδα. Βελτιώσαμε την εικόνα μας ως χώρα. Κρίθηκε σε μεγάλα σουτ ο τίτλος.Δεν καταφέραμε να φτάσουμε στον στόχο μας και νομίζω πως το δεύτερο παιχνίδι έκρινε τη σειρά. Έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που έζησα από κοντά έναν τέτοιο αθλητή. Τόσο εγώ, όσο και οι άλλες γενιές έχουν να μάθουν πάρα πολλά από τον Διαμαντίδη".

Για τη συμπαράσταση των οπαδών: "Ο κόσμος μας ώθησε στη νίκη και όλοι σχεδόν ανατριχιάσαμε πριν το ξεκίνημα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Μακάρι κάθε χρόνο να υπάρχει αυτό το σασπένς".

Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη: "Όλοι το ζουν διαφορετικά. Ο ίδιος έχει πολλά ακόμα μέσα του να δώσει. Είναι ένας αθλητής-πρότυπο, δεν έχω λόγια να τον περιγράψω. Το κενό που θα αφήσει θα είναι τεράστιο. Ας ελπίσουμε ότι υπάρχει μία ελπίδα πως θα συνεχίσει. Είναι καταπληκτική η καριέρα του. Ένα ντοκιμαντέρ θα ήταν ευκαιρία για πολλούς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ