ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Για την ανατροπή και τον... Διαμαντίδη

Για την ανατροπή και τον... Διαμαντίδη

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον τέταρτο τελικό της Basket League ΣΚΡΑΤΣ (30/5, 19:30), με τον Αργύρη Πεδουλάκη να μην έχει προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Κατάμεστο το ΟΑΚΑ στο "αντίο" του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Η αντίστροφη μέτρηση για το τελευταίο παιχνίδι του Δημήτρη Διαμαντίδη στο ΟΑΚΑ ξεκίνησε, με τον Παναθηναϊκό να ολοκληρώνει απόψε (29/5) την προετοιμασία του για τον τέταρτο αγώνα των τελικών απέναντι στον Ολυμπιακό. Με τους "ερυθρόλευκους" να βρίσκονται πλέον μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του τίτλου, η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη δεν έχει περιθώρια να επαναλάβει τα λάθη που έκανε στο τρίτο παιχνίδι της σειράς, στο ΣΕΦ.

Το τεχνικό επιτελείο των "πρασίνων" πέρασε ώρες ατελείωτες τις τελευταίες ημέρες, αναλύοντας όσα πήγαν στραβά στον τρίτο τελικό και κόστισαν την ήττα και μαζί έδωσαν στον Ολυμπιακό το πάνω χέρι στη σειρά. Το θετικό, μέσα σε όλα, είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, πέραν φυσικά της απουσίας του Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στον καρπό.

Από εκεί και πέρα, στο "στρατόπεδο" του Παναθηναϊκού γνωρίζουν καλά πως ο κόσμος θα δώσει δυναμικό "παρών" στο αυριανό (30/5, 19:30) παιχνίδι, μιας και τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί από το Σάββατο (28/5). Πρόκειται άλλωστε για την τελευταία παράσταση του αρχηγού της ομάδας, στο ΟΑΚΑ, κάτι που άπαντες θέλουν να συνδυαστεί με νίκη και παράταση ζωής σε ό,τι αφορά την κατάκτηση του τίτλου της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ