ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Για δυο ακόμα χρόνια ο Φελντέιν στον Παναθηναϊκό

Για δυο ακόμα χρόνια ο Φελντέιν στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο εκπρόσωπος του Τζέιμς Φελντέιν, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, επιβεβαίωσε την επέκταση του συμβολαίου του Δομινικανού γκαρντ με τον Παναθηναϊκό. "Δυο ακόμα χρόνια στα πράσινα, κάτω από την Ακρόπολη!" το μήνυμα της συμφωνίας (PHOTO)!

Ο Τζέιμς Φελντέιν φρόντισε να δικαιώσει από νωρίς όσους τον επέλεξαν το περασμένο καλοκαίρι και η "πράσινη" ΚΑΕ επιβράβευσε τον Δομινικανό γκαρντ, προσφέροντάς του επέκταση συμβολαίου ως το καλοκαίρι του 2018 .

Με αυτόν τον τρόπο οι "πράσινοι" στηρίζουν την επένδυσή τους και δείχνουν άμεση αντίδραση στις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο 28χρονος γκαρντ στην Euroleague και την Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Χωρίς να χάσουν χρόνο, λοιπόν, επέκτειναν το συμβόλαιο του Φελντέιν ο οποίος αποκτήθηκε χωρίς να δαπανηθεί μεγάλο ποσό αλλά μέσα από την αγωνιστική του εικόνα, έδειξε πως είναι ένας εξαιρετικός σκόρερ που ο Παναθηναϊκός μπορεί να τον υπολογίζει όχι μόνο φέτος αλλά και τα επόμενα χρόνια.΄

Σήμερα (2/3) ο εκπρόσωπος του Φελντέιν, Μίσκο Ραζνάνοβιτς, επισημοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών. "Δυο ακόμα χρόνια στα πράσινα, κάτω από την Ακρόπολη!" ήταν το μήνυμα του γνωστού μάνατζερ στο Twitter.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ