ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γι αυτό νευρίασε ο Τζέιμς!

Γι αυτό νευρίασε ο Τζέιμς!

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή “Το 10 το κακό” του Sport24 Radio το παρασκήνιο του τραυματισμού του Μάικ Τζέιμς. Ακούστε γιατί τον έδιωξε από την προπόνηση ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Η απόφαση του Αργύρη Πεδουλάκη να διώξει τον Μάικ Τζέιμς από την προπόνηση του Σαββάτου ήταν ο λόγος που εξόργισε τον Αμερικανό γκαρντ , με αποτέλεσμα να ρίξει γροθιά σε τζαμαρία του ΟΑΚΑ και να “κόψει” άσχημα το χέρι του. Τι προηγήθηκε όμως πριν από την έκρηξη του Τζέιμς; Το παρασκήνιο της υπόθεσης αποκαλύφθηκε στη σημερινή εκπομπή “Το 10 το κακό” του Sport24 Radio.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παντελή Διαμαντόπουλου, όλα ξεκίνησαν όταν ο Παναθηναϊκός έκανε στην προπόνηση του Σαββάτου κάποιες συγκεκριμένες ασκήσεις τακτικής, " όχι για το ματς με τον Προμηθέα, δούλευε για άλλη ομάδα". Όταν λοιπόν ο Τζέιμς παρέκκλινε από τις οδηγίες του προπονητή του και επιχείρησε ένα τρίποντο στο transition, ο Πεδουλάκης τον φώναξε κοντά του.

Δεν θέλω να κάνουμε τρελά τρίποντα. Δουλεύουμε γι αυτή τη συγκεκριμένη ομάδα. Όταν θα παίξουμε στην Ευρωλίγκα και κερδίζουμε σε ένα ματς 12 πόντους, κάνε τα. Με αυτούς και 16 πόντους να κερδίζουμε θα κάνουμε λέι-απ. Άσε τα κόλπα, μην τους βάλουμε και στο ρυθμό του αγώνα” είπε στον Τζέιμς σύμφωνα με τον Διευθυντή του Sport24 Radio o Αργύρης Πεδουλάκης.

Μόλις η προπόνηση άρχισε, ο Τζέιμς έκανε πάλι τα... δικά του. Η ομάδα του βρισκόταν στον αιφνιδιασμό και αυτός σούταρε τρίποντο. Αυτό ήταν. Ο προπονητής των “πράσινων” διέκοψε την προπόνηση και έδιωξε τον Αμερικανό γκαρντ, που εν συνεχεία ξέσπασε στη τζαμαρία...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ