ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γι αυτό ήταν αινιγματικός για το μέλλον του ο Μπουρούσης

BASKET LEAGUE / 3ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 3ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Μπουρούσης απέφυγε να απαντήσει με σαφήνεια πού θα παίζει του χρόνου, παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται με τον Παναθηναϊκό Superfoods. Η πρόταση από την Κίνα και το θολό τοπίο, που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Μία δήλωση του Γιάννη Μπουρούση στο περιθώριο της παρουσίας του στο LG AegeanBall Festival ήταν αρκετή για να προκαλέσει ερωτηματικά εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Όταν ο διεθνής σέντερ ρωτήθηκε πού θα παίζει του χρόνου, απέφυγε να απαντήσει με σαφήνεια λέγοντας: " Άγχος έχει η Ελλάδα πού θα παίζω εγώ του χρόνου. Δεν είναι ώρα γι αυτά τώρα, ήρθαμε εδώ (σ.σ.: στη Σύρο) για τον Γιώργο Πρίντεζη".

Κάτι που προκαλεί ερωτηματικά κυρίως λόγω του γεγονότος πως δεσμεύεται με τον Παναθηναϊκό Superfoods για έναν ακόμη χρόνο, βάσει της ανακοίνωσης που είχε εκδοθεί το περσινό καλοκαίρι . Αυτό είναι το ένα δεδομένο για τη δική του περίπτωση, με το δεύτερο να αφορά σε πρόταση που έχει στα χέρια του από ομάδα της Κίνας. Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, ομάδα από το CBA τον προσέγγισε προσφέροντάς του πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Ένα γεγονός που ενδεχομένως να τον έβαλε σε... σκέψεις. Πέραν αυτού, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε για το όνομα της ομάδας ούτε για το ποσό που του προσφέρεται.

Όπως και να έχει, τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο ζήτημα, αφού δεν αποκλείεται να υπάρξει επαφή με την πλευρά των "πρασίνων".

Κι όλα αυτά, την στιγμή που οι "πράσινοι" έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον Ίαν Βουγιούκα για διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 32χρονος σέντερ είπε το "ναι" στο "τριφύλλι", το οποίο κινήθηκε για να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο στη σύνθεσή του. Μία κίνηση που αφορά στην οχύρωση της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ κάτω από το καλάθι, την στιγμή που, όπως προκύπτει, μπορεί να είναι αβέβαιο το "πράσινο" μέλλον του Γιάννη Μπουρούση, όπως επίσης αυτό των Τζέιμς Γκιστ και Κρις Σίνγκλετον.

Θυμίζουμε ότι ο πρώτος κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά (σ.σ.: ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του) και βρίσκεται σε συζητήσεις για ανανέωση, ενώ ο δεύτερος ψάχνει για συμβόλαιο στο ΝΒΑ το τελευταίο διάστημα (σ.σ.: μέχρι τις 20/7 έχει την σχετική δυνατότητα).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ