ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γέλιτς: "Ουδέν σχόλιο για Παναθηναϊκό"

Γέλιτς: "Ουδέν σχόλιο για Παναθηναϊκό"

Ο ατζέντης του Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε σε σερβική ιστοσελίδα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αρνούμενος να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων των δύο πλευρών.

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι γνωστό και δεδομένο. Ο 21χρονος σέντερ βρίσκεται στη λίστα του Σάσα Τζόρτζεβιτς για την ενίσχυση της ρακέτας, αλλά για να έρθει στο ΟΑΚΑ πρέπει πρώτα να συναινέσει η Παρτιζάν. Κάτι που για να γίνει θα χρειαστεί να πληρωθεί ένα σημαντικό ποσό ως buy out στο συμβόλαιο που έχει και "τρέχει" με τη σερβική ομάδα.

Οι "πράσινοι" δεν εγκαταλείπουν πάντως την περίπτωσή του. Το κάθε άλλο, συνεχίζουν να δουλεύουν πάνω σε αυτή, έχοντας ως... σύμμαχο τα οικονομικά προβλήματα της Παρτιζάν. Τι σημαίνει αυτό; Οι Σέρβοι χρειάζονται απαραίτητα ρευστό για να κλείσουν κάποιες από τις οικονομικές εκκρεμότητες, που δεν τους επιτρέπουν να αγωνιστούν στο Eurocup της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Μέσα σε όλα ήρθαν οι δηλώσεις του Μάρκο Γέλιτς (εκπρόσωπος του παίκτη) στο Novosti για να γράψουν ένα ακόμη επεισόδιο στο... σίριαλ της μεταγραφής.

" Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για τις φήμες που υπάρχουν και αφορούν τον Νίκολα. Είναι κάτι που προφανώς δεν προέκυψε από τις ομάδες με τις οποίες είμαστε σε επαφή", ανέφερε αρχικά για να συνεχίσει λέγοντας πως " μέχρι πρόσφατα ήμασταν μαζί στην Αμερική, για να έρθουμε σε επαφή με τους Σαν Αντόνιο Σπερς (σ.σ.: τον επέλεξαν στο Νο26 του Draft). Η παραμονή του εκεί μας βοήθησε να δούμε κάποια πράγματα για τον τρόπο λειτουργίας του ΝΒΑ. Τώρα σειρά έχει η Εθνική ομάδα".

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε συγκεκριμένα για τον Παναθηναϊκό και την προσπάθεια των "πρασίνων" να τον αποκτήσουν απάντησε πως " κατανοώ το ενδιαφέρον που υπάρχει για το μέλλον του Νίκολα, αλλά πρέπει να είμαστε λίγο υπομονετικοί. Σας λέω ότι υπάρχουν συζητήσεις με διάφορες ομάδες, αλλά δεν θα ήταν τίμιο από μέρους μου να πω κάτι παραπάνω για αυτό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ