ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γεφυρώθηκε η απόσταση με Παππά

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / PANATHINAIKOS - ANADOLU EFES / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / PANATHINAIKOS - ANADOLU EFES / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το κεφάλαιο Νίκος Παππάς στον Παναθηναϊκό Superfoods δεν έκλεισε καθώς η απόσταση των δύο πλευρών γεφυρώθηκε και πλέον αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις στο θέμα, που όλα δείχνουν ότι θα είναι θετικές.

Το κλίμα που δημιουργήθηκε μετά τις δύο αρνητικές απαντήσεις του Παππά στις προτάσεις των "πράσινων" , δεν ήταν ικανό να φέρει την ρήξη στις σχέσεις των δύο πλευρών από τη στιγμή που έχουν εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσουν μαζί.

Μάλιστα, μετά από επαφές που είχαν μεταξύ τους τις τελευταίες ώρες, η απόσταση γεφυρώθηκε σε όλα τα επίπεδα (σε οικονομικό και θέμα ρόλου στην ομάδα) με στόχο να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις και να έχουν θετικό αποτέλεσμα, ώστε ν’ ανανεωθεί η συνεργασία τους. Αμφότερες οι πλευρές έκαναν υποχωρήσεις προκειμένου να επεκτείνουν τη συνεργασία τους.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι συζητήσεις του Νίκου Παππά με τον Παναθηναϊκό και όλες οι εξηγήσεις που δόθηκαν έχουν αντιστρέψει το κλίμα δυσαρέσκειας που έβγαινε από την πλευρά της ομάδας και προσωπικά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και το θέμα έχει μπει στην τελική ευθεία. Άλλωστε, υπάρχει αμοιβαία θέληση προκειμένου να συνεχίσουν μαζί κι εφόσον έχουν αναλυθεί όλες οι λεπτομέρειες τις επόμενες ώρες ή μέρες αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις αφού για την ώρα δεν υπάρχουν υπογραφές

Μένει να φανεί λοιπόν αν μετά τη συμφωνία με τον Νικ Καλάθη ο Παναθηναϊκός κρατήσει και τον Νίκο Παππά, διατηρώντας τον ελληνικό κορμό που προσπαθεί να "χτίσει" τα τελευταία χρόνια.

Όπως βέβαια γίνεται σαφές, σε περίπτωση που ολοκληρωθεί θετικά το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του 27χρονου γκαρντ, τότε αυτόματα θα βγει από το μεταγραφικό "κάδρο" των "πράσινων" ο Πέτερι Κόπονεν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ