ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φώτσης, Ρίβερς και Τζέιμς στον Sport24 Radio 103.3

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντώνης Φώτσης, ο Κέι Σι Ρίβερς και ο Μάικ Τζέιμς μίλησαν στον Γιώργο Οικονόμου και τον Sport24 Radio 103.3 λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος (audios).

Λίγη ώρα μετά την κατάκτηση το Κυπέλλου Ελλάδος οι απεσταλμένοι του Sport24 Radio, Γιώργος Οικονόμου και Γιάννης Κουβόπουλος, μίλησαν με τους Αντώνη Φώτση, Κέι Σι Ρίβερς και Μάικ Τζέιμς για το συναίσθημα της επιτυχίας, τα "κλειδιά" της νίκης επί του Άρη στο Nick Galis Hall, αλλά και αυτά που έρχονται.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

Φώτσης: "Να κάνουμε κάτι καλό φέτος"

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: " Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Όλοι οι κόποι μας ανταμείβονται με αυτό το Κύπελλο. Οι ώρες προπόνησης που είχαμε αυτή τη χρονιά μας έφεραν εδώ για να κατακτήσουμε σήμερα αυτόν τον τίτλο. Ο Άρης είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και ουσιαστικά παίζαμε στην έδρα του, η οποία είναι πολύ σκληρή. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είχαμε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα".

Για την επόμενη μέρα: " Κοιτάζουμε τους άλλους δύο στόχους που έχουμε και το να γινόμαστε καλύτεροι από αγώνα σε αγώνα, ώστε να καταφέρουμε να κάνουμε και φέτος κάτι καλό".

Για τον κόσμο της ομάδας: " Ο κόσμος έχει αποδείξει τη στήριξή του πάμπολλες φορές. Έτσι και σήμερα έκαναν αυτό το ταξίδι και ταλαιπωρήθηκαν για να μας συμπαρασταθούν. Μας έδωσαν ώθηση και σίγουρα αυτό το Κύπελλο είναι αφιερωμένο σε αυτούς".

Για το ότι αυτό το τρόπαιο είναι το πρώτο του Νικ Καλάθη ως αρχηγού: " Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι τίτλοι γι΄αυτόν και να πάρει όσα περισσότερα τρόπαια γίνεται".

Ρίβερς: "Δεν φοβάμαι να παίρνω τα κρίσιμα σουτ"

Για το Κύπελλο: " Eίναι το πρώτο τρόπαιο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που νικήσαμε, αλλά σκεφτόμαστε και τους στόχους που ακολουθούν. Να το χαρούμε τώρα και στη συνέχεια να προετοιμαστούμε για τους αγώνες της Ευρωλίγκα για να βελτιώσουμε τη θέση μας και να διεκδικήσουμε το πλεονέκτημα της έδρας".

Για τους επόμενους στόχους: " Το επόμενο βήμα είναι το πλεονέκτημα της έδρας στην Ευρωλίγκα. Να βρεθούμε στην τετράδα για να αυξήσουμε τις πιθανότητες για το Final Four. Το βασικό είναι να έχουμε σταθερή απόδοση, όπως συμβαίνει στους τελευταίους αγώνες και ελπίζω να συνεχιστεί και στους επόμενους".

Για την απόδοσή του: " Δεν φοβάμαι να παίρνω κρίσιμα σουτ. Γι' αυτό άλλωστε προπονούμαι. Δεν σκέφτομαι τι θα γίνει αν αστοχήσω. Αν βρεθώ σε σωστή θέση, θα σουτάρω τις 99 από τις 100 φορές".

Τζέιμς: "Απόψε θα γιορτάσουμε"

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: " Νικήσαμε και αυτό είναι το σημαντικό για εμάς. Θέλαμε να πάρουμε τη νίκη. Παίξαμε ομαδικά. Μοιράσαμε την μπάλα και βγήκαν τα πλάνα μας. Σε κάποια σημεία του αγώνα δυσκολευτήκαμε, επειδή ο Άρης έβαλε κάποια κρίσιμα σουτ. Εμείς όμως ήμασταν αυτοί που καταφέραμε να φύγουμε νικητές. Θα γιορτάσουμε απόψε και από αύριο θα ξεκινήσει η προετοιμασία μας για τον επόμενο αγώνα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ