ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φώτσης: "Μεγάλη απώλεια ο Διαμαντίδης"

Φώτσης: "Μεγάλη απώλεια ο Διαμαντίδης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντώνης Φώτσης αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό στις φετινές μεταγραφικές του κινήσεις, τόνισε πως η ομάδα έχει παίκτες πρωταγωνιστές και χαρακτήρισε μεγάλη την απώλεια του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό του Καρπενησίου (97.5) μίλησε ο Αντώνης Φώτσης, περνώντας αρκετές μέρες εκεί με την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Ο εκ των αρχηγών του "τριφυλλιού", τόνισε πως οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας είναι λογικό να φέρνουν αισιοδοξία, σχολίασε πως οι "πράσινοι" έχουν παίκτες πρωταγωνιστές και χαρακτήρισε μεγάλη την απώλεια του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Για την επί σειρά των παρουσία του στο Καρπενήσι: "Είναι τόσα πολλά τα χρόνια που ερχόμαστε στο Καρπενήσι που πλέον δεν θυμάμαι πότε ήρθαμε εδώ πρώτη φορά. Κάθε φορά περνάμε πολύ ωραία, κάνουμε μια πολύ καλή προετοιμασία και σίγουρα νιώθουμε σαν στο σπίτι μας. Αν μου το έλεγαν παλιά δε θα μπορούσα να το φανταστώ. Ότι θα έμενα τόσα χρόνια σε αυτήν την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό και ελπίζω ότι στο μέλλον τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα. Η ομάδα έχει συγκεκριμένους στόχους, πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις σε Ελλάδας και Ευρώπης και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να καταφέρουμε κάτι καλό".

Για τις φετινές μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού: "Πιστεύω ότι οι μεταγραφές που έχουν γίνει έχουν δώσει το δικαίωμα στον κόσμο να είναι αισιόδοξος. Να πιστεύει ότι κάτι καλό μπορεί να γίνει. Υπάρχουν παίκτες οι οποίοι ήρθαν στην ομάδα παρότι ήταν πρωταγωνιστές στις ομάδες τους. Ελπίζω να καταφέρουν να κάνουν αυτά που κάνανε και ακόμη καλύτερα πράγματα για τον Παναθηναϊκό γιατί σίγουρα ο κάθε παίκτης χρειάζεται και ο καθένας μπορεί να προσφέρει να φτάσει η ομάδα ψηλά".

Για την αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη: "Είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει προσφέρει και έχει καταφέρει τα πάντα στον Παναθηναϊκό. Όλα τα χρόνια. Ήταν αρχηγός μας, σίγουρα είναι μια μεγάλη απώλεια αλλά έτσι είναι η ζωή. Όλοι οι κύκλοι κάποτε κλείνουν. Αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης αποφάσισε ότι θα σταματήσει το μπάσκετ και πρέπει να μάθουμε σαν Παναθηναϊκός να συνεχίσουμε και χωρίς αυτόν".

Για το τι να περιμένουν οι φίλαθλοι να δουν από τον φετινό Παναθηναϊκό: "Να περιμένει ότι θα μπούμε μέσα στο γήπεδο και θα δώσουμε τα πάντα. Έχουμε μια ομάδα, ξέρουμε ποιοι είμαστε και θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε κάτι καλό για να δώσουμε χαρά και στους οπαδούς μας και να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά». «Όλοι γνωρίζουμε τους στόχους του Παναθηναϊκού".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ