ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φώτσης: "Με είχε προσεγγίσει πολλές φορές στο παρελθόν ο Ολυμπιακός"

BASKET LEAGUE / 1ïò ÔÅËÉÊÏÓ 2016-2017 / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 1ïò ÔÅËÉÊÏÓ 2016-2017 / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Goal Χωρίς Σύνορα" ο Αντώνης Φώτσης παραδέχθηκε ότι στο παρελθόν είχε δεχθεί προτάσεις από τον Ολυμπιακό, μίλησε για το σκηνικό με το πούλμαν και επανέλαβε ότι δεν σκοπεύει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο Αντώνης Φώτσης φημίζεται για την τάση που έχει να λέει πάντα αυτό που σκέφτεται. Αυτό έκανε και τώρα λοιπόν μιλώντας στην εκπομπή "Goal Χωρίς Σύνορα" του ΣΚΑΪ.

Ο βετεράνος φόργουορντ μίλησε για την φετινή σεζόν στον Παναθηναϊκό, το σκηνικό με το πούλμαν, αλλά και το παλαιότερο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού προς το πρόσωπό του, τονίζοντας ότι είχε πάντα τους δικούς του λόγους όταν επέλεγε να υπογράψει στους "πράσινους".

Παρακάτω παρουσιάζονται μερικά αποσπάσματα από την συνέντευξή του:

Το αν θα άλλαζε κάποια από τις αποφάσεις που πήρε κατά την διάρκεια της καριέρας του: " Όχι, δεν θα άλλαζα τίποτα. Όλη η μαγεία είναι οι αποφάσεις που παίρνουμε κάθε στιγμή. Είμαι ευχαριστημένος με τις αποφάσεις που έχω πάρει, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι είναι λάθος ή σωστές. Τις ίδιες αποφάσεις θα έπαιρνε".

Για το πώς εξακολουθεί να βρίσκει κίνητρο έπειτα από τόσα χρόνια: "Δεν μου αρέσει το παρελθόν. Μου αρέσει το μπάσκετ. Δεν έχει σημασία αν έχω κατακτήσει 200 τρόπαια ή κανένα. Μου αρέσει αυτό που κάνω και ελπίζω να το κάνω όσο γίνεται περισσότερο".

Για τον αποκλεισμό από τη Φενέρ και την αντίδραση του κόσμου και της ομάδας: " Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Όταν έχεις καλομάθει τον κόσμο, έχει και τις αντίστοιχες απαιτήσεις. Ο Παναθηναϊκός πρωταγωνιστεί και ο κόσμος θέλει νίκες. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα. Χάσαμε με 3-0 από τη Φενέρ, ίσως έπρεπε να το είχαμε παλέψει περισσότερο. Όταν τελείωσε αυτή η σειρά, τα βάλαμε κάτω και είπαμε να κάνουμε το καλύτερο για να ολοκληρώσουμε καλά τη σεζόν".

Για το σκηνικό με το πούλμαν: " Αυτή η χρονιά είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Συνέβησαν πολλά, αλλά μεταξύ μας ήμασταν ενωμένοι. Δεν είχαμε πρόβλημα ο ένας με τον άλλο, κι αυτό μας κράτησε μαζί. Πάντα ήμασταν αγαπημένοι και λέγαμε ότι στα καλά ή στα κακά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό για το οποίο είμαστε μαζί. Όπως δεν λέμε τι γίνεται στο σπίτι μας, έτσι δεν λέμε και για την ομάδα που είναι η δεύτερη οικογένειά μας. Στέκομαι πίσω από την απόφασή μου, δεν έχω να πω κάτι άλλο".

Για αν θέλει να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ ή σκέφτεται την απόσυρση: " Θέλω να συνεχίσω. Πιστεύω πως μπορώ να παίξω, ούτως ή άλλως δεν έχω να κάνω και κάτι άλλο. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον, έχουμε καιρό μπροστά μας".

Το τι θα κάνει μετά το τέλος της καριέρας του: " Ελπίζω να αργήσει όσο γίνεται αυτή η ώρα, αλλά είναι κάτι που θα γίνει, θέλω-δεν θέλω. Για το μετά δεν έχω σκεφτεί, αλλά δεν νομίζω να ασχοληθώ με το μπάσκετ γιατί δεν με ενδιαφέρει η προπονητική ή κάτι άλλο. Δεν είμαι καλός στο να μεταδίδω στον άλλο τι να κάνει. Το μεταδίδω παίζοντας".

Για το αν ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από την προσθήκη Ελλήνων παικτών: " Πάντα είναι ωραίο όταν βλέπεις να έχει μια ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο Έλληνες, γιατί είναι δικά μας παιδιά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχουμε ξένους. Αν αξίζουν, να παίζουν. Η δουλειά μας είναι να μπαίνουμε στο γήπεδο και να αποδίδουμε. Άλλοι παίρνουν τις αποφάσεις".

Για την φετινή πορεία του Ολυμπιακού: " Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, έπαιξε από τα καλύτερα μπάσκετ φέτος, έφτασε στον τελικό της Ευρωλίγκας και αυτό δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία μας".

Για το αν είχε υπάρξει στο παρελθόν ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: " Εκτιμώ κάποιες κινήσεις. Κάθε φορά που ήταν να γυρίσω στην Ελλάδα με είχε προσεγγίσει ο Ολυμπιακός. Αυτό είναι μεγάλη τιμή για μένα, αλλά για δικούς μου λόγους είχα πάντα προτεραιότητα να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό. Δεν σημαίνει όμως αυτό πως δεν εκτιμώ κάποιες κινήσεις, όπως το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού".

Για το τι πρέπει να γίνει για να σταματήσει η βία στα γήπεδα: : Πρέπει να γίνουν κάποιες κινήσεις πιο άμεσες. Δεν μιλώ για τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά και για του Παναθηναϊκού και για κάθε ομάδα. Πρέπει αυτό να τελειώσει επιτέλους, ο κόσμος να μπορεί να έρχεται στο γήπεδο χωρίς πρόβλημα".

Για την τωρινή Εθνική ομάδα: " Η ομάδα δεν έφτασε ψηλά τα τελευταία χρόνια για λεπτομέρειες. Είναι μια μεταβατική περίοδος. Οι παίκτες είναι πολύ καλοί, είμαι σίγουρος πως η Εθνική θα βρει ξανά το δρόμο της και θα μας κάνει να χαρούμε ξανά".

Για την φιλία του με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο: "Ο Λάζαρος είναι αδερφός μου. Είμαστε από μικροί μαζί, ήμουν ο μόνος που τον ανεχόταν στο ίδιο δωμάτιο. Περνάμε πολλές ώρες μαζί και περνάμε ωραία".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ