ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φουλάρει για γκαρντ - έκπληξη ο Παναθηναϊκός

Για το... μεγάλο κόλπο πηγαίνει ο Παναθηναϊκός Superfoods τις τελευταίες ώρες, ώστε να καλύψει το κενό που άφησε ο Μάικ Τζέιμς μετά τον τραυματισμό του.

Αγώνα δρόμου κάνουν στον Παναθηναϊκό,ώστε να καλύψουν το κενό που υπάρχει στην περιφέρεια και κυρίως στη θέση του πόιντ γκαρντ, μετά τον τραυματισμό του Μάικ Τζέιμς . Το πρόβλημα είναι δεδομένο, έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις και ο Αργύρης Πεδουλάκης το έβαλε στη σωστή του διάσταση αφού ολοκληρώθηκε ο αγώνας με τον Προμηθέα Πάτρας. Παρόλα αυτά οι “πράσινοι” δεν έχουν χρόνο να σταθούν σε ότι συνέβη και σχεδιάζουν τις αναμετρήσεις που έρχονται. Πρώτα με την Ζαλγκίρις στην πρεμιέρα τηςEuroLeagueκαι στη συνέχεια το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, για την δεύτερη αγωνιστική τηςStoiximan.gr Basket League.

Hεύρεση λύσης για την ώρα μοιάζει πολύ δύσκολη και σίγουρα δεν θα βρεθεί παίκτης με τ' αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Τζέιμς, πάνω στα οποία οι “πράσινοι” είχαν στηρίξει μεγάλο μέρος από το πλάνο τους. Επίσης, τέτοια περίοδο είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις ελεύθερο και παράλληλα ποιοτικά πόιντ γκαρντ ο οποίος θα μπορέσει να σηκώσει το βάρος από την απουσία του Τζέιμς, ώστε να μπορέσει να πλαισιώσει τον Νικ Καλάθη στον “1”.

Οι λύσεις λοιπόν, είναι περιορισμένες όπως και ο χρόνος που έχουν στη διάθεση τους στην ομάδα του “τριφυλλιού”. Αυτόματα, το έργο των “πράσινων” γίνεται εξαιρετικά δύσκολο καθώς το τεχνικό επιτελείο αναζητά παίκτη με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Ήδη έχουν απορριφθεί πολλές περιπτώσεις και όλα δείχνουν πως φαίνεται να προκρίνονται κοινοτικοί παίκτες, εκτός αν βρεθεί κάποιος εξαιρετικός Αμερικανός ενώ στο στόχαστρο έχουν μπει και παίκτες οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαιο.

Γι' αυτό η όποια κίνηση κάνουν στον Παναθηναϊκό για να προσθέσουν ακόμα έναν παίκτη στο ρόστερ θα μοιάζει με μεγάλο κόλπο, αν αναλογιστούμε τις δυσκολίες που υπάρχουν. Για την ώρα πάντως, τα ονόματα που κυκλοφορούν είναι πολλά αλλά χωρίς να συγκεντρώνουν πιθανότητες. Όπως και να έχει μέσα στην εβδομάδα ή τις επόμενες ώρες θα υπάρξει εξέλιξη ενώ ο Παναθηναϊκός θα δηλώσει και την αλλαγή στο ελληνικό πρωτάθλημα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ