ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φουλάρει για ενίσχυση ο Παναθηναϊκός

Φουλάρει για ενίσχυση ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ν’ αναζητά ποιοτικές λύσεις για το ρόστερ του, έπειτα από την πρωτοβουλία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Οι εξελίξεις κινούνται με ταχύτατους ρυθμούς στον Παναθηναϊκό, με σκοπό να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος στη συνέχεια των υποχρεώσεων του, σε Ελλάδα και Ευρώπη (σ.σ. Euroleague) ώστε να διεκδικήσει όλους τους στόχους του αφού ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα.

Το σίγουρο είναι πως υπάρχει το θέλω να παρουσιαστεί ενισχυμένος στον Β' γύρο του ΤΟΡ 16, όπως αποφάσισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά από πολύωρες συσκέψεις , προκειμένου να δώσει συνέχεια στην μεγάλη επένδυση που έγινε το περασμένο καλοκαίρι. Ουσιαστικά μετά και τη συνάντηση που είχε με τον τεχνικό της ομάδας Σάσα Τζόρτζεβιτς. Είναι ξεκάθαρο πως κάποιες από τις επιλογές του Σέρβου τεχνικού δεν βγήκαν, και ουσιαστικά αυτές τον Σάσα Πάβλοβιτς και Όγκνιεν Κούζμιτς, κι έτσι οι "πράσινοι" θ’ ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τον προϋπολογισμό τους, κάτι που αποτελεί ειλημμένη απόφαση.

Στην ομάδα του "τριφυλλιού" εξετάζουν περιπτώσεις από το πάνω ράφι, ώστε να προστεθεί ποιότητα στο ρόστερ. Ωστόσο δεν έχει υπάρχει πρόθεση να βιαστούν με δεδομένο πως όποιος κι αν αποκτηθεί θα μπορεί να παίξει μετά το τέλος του Α' γύρου στο ΤΟΡ 16, οπότε και η ομάδα δεν μπορεί να παρουσιαστεί χωρίς λύσεις στα τρία παιχνίδια που ακολουθούν. Οι κινήσεις στο εξής θα είναι προσεκτικές αφού πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη και φυσικά σε συνάρτηση με τις αποχωρήσεις που πιθανότατα θα υπάρξουν από το ρόστερ στο επόμενο διάστημα. Αυτές των Πάβλοβιτς και Κούζμιτς κατά σειρά. Όπως έγινε γνωστό, η ομάδα του "τριφυλλιού" θ' αναζητήσει έναν γκαρντ με έφεση στο σκοράρισμα κι έναν αθλητικό ψηλό για να έχει ακόμη μεγαλύτερη έφεση στη μάχη των ριμπάουντ.

Μεταξύ άλλων έχουνε προταθεί και παίκτες για τη θέση "3". Αυτή του σμολ φόργουορντ εκεί που ο Παναθηναϊκός μέχρι τώρα δεν παρουσιάζεται ισχυρός. Δεν είναι τυχαίο ότι οι "πράσινοι" είχανε κινηθεί προ ημερών για την απόκτηση του Κώστα Παπανικολάου. Λίγες μέρες αφότου ο "Παπ" είχε μείνει ελεύθερος από τους Ντένβερ Νάγκετς, με την ενδεχόμενη απόκτησή του να έφερνε στην έξοδο τον Πάβλοβιτς. Κάτι που φανερώνει ότι η σκέψη της αντικατάστασής του δεν προέκυψε το βράδυ της Δευτέρας (25/1) μετά την ήττα στο ντέρμπι του ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό για την 15η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Κι ενώ η αναζήτηση συνεχίζεται, παράλληλα όλο το βάρος για τον Τζόρτζεβιτς έχει πέσει στο παιχνίδι της Παρασκευής (29/1) με την Νταρουσάφακα στο ΟΑΚΑ στο οποίο η νίκη είναι μονόδρομος, μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Euroleague. Όπως γίνεται αντιληπτό, κάθε αναμέτρηση στο εξής θα είναι και τεστ με δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει βρει τη σταθερότητά του σε κανένα σημείο της φετινής σεζόν από το ξεκίνημά της. Κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να "πληρώνει" τις κακές του επιλογές, παρά το γεγονός πως τις έχει στηρίξει και με το παραπάνω. Και ειδικά ο τεχνικός του με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης της ΚΑΕ.

Κι αν οι Πάβλοβιτς και Κούζμιτς δείχνουν πλέον να βρίσκονται υπό κρίση , τυχόν στραβοπάτημα κόντρα στη Νταρουσάφακα θα αποτελέσει ένα ακόμη καμπανάκι για τον Τζόρτζεβιτς. Και τι σημαίνει αυτό; Πως εκτός από αυτό της ενίσχυσης του ρόστερ που είναι πλέον σίγουρο πως θα συμβεί για να δείξουν οι "πράσινοι" το πρόσωπο που πρέπει στη συνέχεια του ΤΟΡ 16 θα υπάρξουν - ακόμη πιο έντονες - σκέψεις για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Σέρβο τεχνικό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ