ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φουλ για πρωτάθλημα, μέρα πρώτη

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods προπονήθηκαν για πρώτη φορά μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ξεκινώντας τη δουλειά για την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα.

Μετά το ρεπό που είχε δώσει ο Τσάβι Πασκουάλ (για να ξεκουραστούν το σώμα και το μυαλό των παικτών), οι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods επέτρεψαν την Τρίτη (1/5) στο παρκέ, για να ξεκινήσει η δουλειά για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κόροιβο (5/5).

Από την στιγμή που ήρθε ο αποκλεισμός από το Final Four της EuroLeague, το "τριφύλλι" εστιάζει στον τελευταίο στόχο που έχει μείνει για φέτος: την κατάκτηση του τίτλου στη Stoiximan.gr Basket League. Με τρεις αγωνιστικές να μένουν για την ολοκλήρωση της regular season, είναι σαφές πως ο Τσάβι Πασκουάλ έχει ένα εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου να αποφασίσει για την ομάδα με την οποία θα πορευτεί στα playoffs του πρωταθλήματος.

Με το ρόστερ των "πρασίνων" να απαριθμεί εννέα ξένους, την ώρα που δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο έξι, είναι ξεκάθαρο πως ο 45χρονος τεχνικός καλείται να δώσει απαντήσεις σε μια σειρά από διλήμματα. Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής δεν είναι δηλωμένοι στο ελληνικό πρωτάθλημα οι Μάικ Τζέιμς, Ματ Λοτζέσκι και Έιντριαν Πέιν.

Εξάλλου, όπως συνέβη πέρσι -μετά από τον αποκλεισμό από τη Φενέρμπαχτσε- έτσι και φέτος, οι παίκτες του "τριφυλλιού" έδειξαν τον ισχυρό δεσμό που υπάρχει μεταξύ τους. Αυτή τη φορά βέβαια δεν πήγαν για... paintball, αλλά για ταινία. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο (βλ. τον βενιαμίν της ομάδας, Γιώργο Καλαϊτζάκη) βρέθηκαν σε κινηματογράφο των βορείων προαστίων και πέρασαν μαζί το βράδυ τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ