ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φουλ για Ουίμς ο Παναθηναϊκός

Φουλ για Ουίμς ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός Superfoods βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Σόνι Ουίμς τις τελευταίες ώρες, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο την περίπτωσή του, που είχε αποκαλύψει το Sport24.gr από τις 21 Ιουνίου!

Ο Μάικ Τζέιμς έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, εξασφαλίζοντας εγγυημένο συμβόλαιο στους Phoenix Suns κι ο Παναθηναϊκός Superfoods έβαλε σε εφαρμογή άμεσα το "plan b" του: τον Σόνι Ουίμς!

Το όνομα του 30χρονου γκαρντ/φόργουορντ είχε φέρει για πρώτη φορά στο προσκήνιο το Sport24.gr στις 21 Ιουνίου, εξηγώντας πως οι "πράσινοι" έκαναν την πρώτη κίνηση για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους . Στο διάστημα που ακολούθησε, η περίπτωσή του έμεινε στάσιμη (λόγω του Μάικ Τζέιμς και άλλων περιπτώσεων), αλλά τις τελευταίες ώρες επανήλθε στο προσκήνιο, από την στιγμή που ο βραχύσωμος γκαρντ κατέληξε στο ΝΒΑ.

Το "τριφύλλι" ενημέρωσε εκ νέου για τις προθέσεις του, ήτοι να τον υπογράψει για τον επόμενο χρόνο, προχωρώντας σε νέα επαφή με την πλευρά του παίκτη. Οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα αναμένονται εντός των επόμενων ημερών (ίσως και ωρών), αφού παρατηρείται από την πλευρά του Παναθηναϊκού Superfoods διάθεση να κλείσει το συντομότερο δυνατό το κενό στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι ο δυναμικός γκαρντ/φόργουορντ έχει πενταετή προϋπηρεσία στην EuroLeague, αγωνιζόμενος σε Ζάλγκιρις (2011-'12), ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2013-'15) και Μακάμπι Τελ Αβίβ (2016-'17), με 13.1 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ ως μέσους όρους καριέρας στη διοργάνωση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ