ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φόβοι για θλάση με Ρίβερς

BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports / ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports / ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κέι Σι Ρίβερς τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ και υπάρχουν φόβοι ότι υπέστη θλάση στον προσαγωγό. Αμφίβολος ενόψει του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε για την EuroLeague.

Άσχημα νέα για τον Παναθηναϊκό. Πάνω που οι "πράσινοι" χάρηκαν με την επιστροφή του Μάικ Τζέιμς, ενδέχεται να χάσουν για λίγο καιρό τον Κέι Σι Ρίβερς.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ τραυματίστηκε στον αριστερό προσαγωγό κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα με την ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός για το υπόλοιπο του παιχνιδιού. Η αλήθεια είναι πως είναι νωρίς για συμπεράσματα, αλλά οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση, κάτι που πάντως θα διαπιστωθεί αν ισχύει αύριο (12/12) όταν και θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Ο τραυματισμός του Αμερικανού έρχεται σε πολύ κακό χρονικό σημείο για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πρόκειται να δώσει 4 αγώνες σε 8 μέρες (16/12 με Φενέρμπαχτσε εντός έδρας, 18/12 με Τρίκαλα εκτός έδρας, 21/12 με Αρμάνι εκτός έδρας και 23/12 με Μπασκόνια εντός έδρας), με τον τεχνικό της ομάδας, Τσάβι Πασκουάλ, να είναι πιθανό να χρειαστεί να ψάξει για έναν τρόπο να καλύψει το κενό του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ