ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φορτσάρει ο Γκιστ για τον τίτλο!

Φορτσάρει ο Γκιστ για τον τίτλο!
EUROKINISSI

Μέσα σε βαρύ κλίμα λόγω του πένθους για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Superfoods για τον τέταρτο τελικό με τον Ολυμπιακό. Ανεβάζει στροφές ο Τζέιμς Γκιστ.

Ο τέταρτος τελικός της Stoiximan.gr Basket League με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, πλησιάζει (14/6, 19:00) και ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για το break που θα του δώσει τον τίτλο. Όπως γίνεται αντιληπτό, το κλίμα στους "πράσινους" είναι βαρύ από τη στιγμή που ο Παύλος Γιαννακόπουλος έφυγε από τη ζωή , ωστόσο ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του θέλουν να μείνουν συγκεντρωμένοι και να τελειώσουν την υπόθεση τίτλος στο τέταρτο ματς.

Στην τελευταία προπόνηση ο Τζέιμς Γκιστ έκανε πιο χαλαρά λόγω του διαστρέμματος που αντιμετώπισε σήμερα και αύριο (14/6) θα φανεί πιο ξεκάθαρα κατά πόσο θα είναι έτοιμος. Οι πιθανότητες όμως, είναι υπέρ του για να παίξει κανονικά. Από κει και πέρα, τακτικά δεν θα έχει μεγάλες διαφορές ο Παναθηναϊκός με τα προηγούμενα παιχνίδια αλλά ποντάρει στην ενέργεια της ομάδας, ώστε να πετύχει τον στόχο του.

To Μundial έρχεται στο mail σου! Κάνε εγγραφή στο newsletter του SPORT 24 για να μαθαίνεις καθημερινά ό,τι συμβαίνει στα γήπεδα της Ρωσίας!

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ