ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Φίλοι μου αγαπημένοι είμαι ο Θανάσης, ένας από εσάς"

BASKET LEAGUE / 4ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 4ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Βουρκωμένος ο Δημήτρης, δακρυσμένος ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, πήραν το μικρόφωνο και απευθύνθηκαν στον κόσμο του Παναθηναϊκού που κατέκλυσε το ΟΑΚΑ.

Οι στιγμές ήταν έντονες. Τα συναισθήματα πολλά. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε βουρκώσει, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είχε δακρύσει, ο κόσμος κρεμόταν στην εξέδρα και δεν σταματούσα να χειροκροτά. Ήταν η βραδιά του μπασκετικού Παναθηναϊκού και όλοι την έζησαν με την ψυχή τους.

" Όπως είχε πει και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, στις χαρές και στις λύπες μαζί" είπε από μικροφώνου στον κόσμο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και έδωσε υπόσχεση για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες: " Ο Παναθηναϊκός είναι ιδέα. Παίρνει τίτλους επί 21 χρόνια. Όταν αποχώρησαν ο τεράστιος Παύλος και ο τεράστιος Θανάσης, πήραμε με τον μύθο Ζέλικο δυο νταμπλ. Πέρυσι σταμάτησε ο κορυφαίος των κορυφαίων, ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτά, αν δεν ήμασταν όλοι μαζί μια γροθιά. Πρέπει να είμαστε περήφανοι που είμαστε Παναθηναϊκοί κι αν συνεχίσουμε να είμαστε μια γροθιά θα συνεχίσουμε να παίρνουμε πρωταθλήματα για πολλά χρόνια"

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, από την πλευρά του, είχε κυριολεκτικά δακρύσει και προσπαθούσε να ρίξει τους παλμούς του μασώντας μια τσίχλα. Αφού πέταξε το μετάλλιό του στο κοινό (!) είπε: " Φίλοι μου αγαπημένοι, είμαι ο Θανάσης, ο ένας από εσάς. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας όλη τη χρονιά. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σας. Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, βοηθάτε τον Παναθηναϊκό. Όλα αυτά τα λάβαρα είναι προσωπικά, δικά σας. Ευχαριστώ τα παλικάρια που βοήθησαν να πάρουμε όλα αυτά τα κύπελλα. Εύχομαι ο Θεός να σας έχει πάντα καλά για να βοηθάτε τον Παναθηναϊκό σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε. Γεια σας και χαρά σας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ