ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φιλικό με την Κύμη ο Παναθηναϊκός

Φιλικό με την Κύμη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Καρπενήσι ενώ οι "πράσινοι" θα αντιμετωπίσουν σε φιλική αναμέτρηση την Κύμη πριν από τουρνουά προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Φιλική αναμέτρηση με την Κύμη θα δώσει ο Παναθηναϊκός πριν από το τουρνουά "Diamonds are forever" (16-17/9) προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη με τη συμμετοχή των ΤΣΣΚΑ, Μπαρτσελόνα και Μακάμπι.

Οι Κουμιώτες προβιβάστηκαν στην Basket League ως πρωταθλητές στην Α2 μετρώντας έξι σερί ανόδους και θα υποδεχτούν τον Παναθηναϊκό στο κλειστό Κανήθου "Τ. Καμπούρης" την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου (18:30)/

Η ανακοίνωση της Κύμης

"Την Κυριακή το απόγευμα οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στην κερκίδα του κλειστού Κανήθου «Τ. Καμπούρης» θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία ιστορική φιλική αναμέτρηση.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης υποδέχεται τον πανίσχυρο Παναθηναϊκό Superfoods, σε ένα ματς-γιορτή με ιδιαίτερο συμβολικό χαρακτήρα.

Από την μία πλευρά, έχουμε μια ομάδα φαινόμενο με έξι διαδοχικές ανόδους στα ισάριθμα χρόνια της ύπαρξης της. Μία ομάδα που το 2010 ξεκίνησε ως μια μικρή παρέα από την Γ΄ΕΣΚΑΣΕ και που «κατάπιε» μία μία τις κατηγορίες μέχρι τηνBasketLeague. Το σημαντικότερο είναι ότι η παρέα παρέμεινε, απλά μεγάλωνε χρόνο με τον χρόνο, φτάνοντας τώρα ο ΓΣ Κύμης να είναι η ομάδα όλης της Εύβοιας!

Από την άλλη, έχουμε τον εξάστερο Παναθηναϊκό, την ομάδα που έχει στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης έξι φορές! Οι «πράσινοι» έχουν καταφέρει να καθιερωθούν ως υπερδύναμη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και κάθε χρόνο ξεκινούν ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για τοFinalFourτηςEuroleague.

Φέτος θα παρουσιαστούν με μία μεγάλη απώλεια, αλλά και πολύ ενισχυμένοι. Ο αρχηγός και ηγέτης του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια Δημήτρης Διαμαντίδης αποφάσισε να σταματήσει το μπάσκετ, με τον κόουτς Αργύρη Πεδουλάκη να καλείται να διαχειριστεί την απουσία του από το παρκέ και από τα αποδυτήρια.

Στον αντίποδα, η διοίκηση του «τριφυλλιού», σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο, πραγματοποίησε εξαιρετικές προσθήκες στο καλοκαιρινό μεταγραφικό «παζάρι». Να σημειώσουμε ότι οι πέντε από τους έξι καινούργιους παίκτες που προστέθηκαν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού πήραν μέρος στο πρόσφατοFinalFourτου Βερολίνου.

Ο λόγος για τους Μάικ Τζέιμς, Κέι Σι Ρίβερς, Κρις Σίνγκλετον, Ντεμέτρις Νίκολς και για τον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος αναδείχτηκε την περσινή σεζόνMVPστο ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ ήταν και στην καλύτερη πεντάδα της Ευρωλίγκα. Εκτός από αυτούς, στην ομάδα επέστρεψε και ο Πατ Καλάθης, με τον προπονητή κ. Πεδουλάκη να έχει στα χέρια του ένα πανίσχυρο ρόστερ.

Αυτήν την ομάδα-μεγαθήριο λοιπόν καλείται να αντιμετωπίσει την Κυριακή ο ΓΣ Κύμης, που για πρώτη φορά στην ιστορία του θα αγωνιστεί ενάντια σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ. Πριν την αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση της ΚΑΕ Κύμης ενόψει της «παρθενικής» μας συμμετοχής στηνBasketLeague.

Κλείνοντας, να αναφέρουμε ότι είναι πραγματικά τιμή μας που οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αποδέχτηκαν την πρόσκληση και θα συμμετέχουν σε αυτήν την ιδιαίτερη για εμάς ημέρα. Όπως επίσης θα είναι ιδιαίτερη χαρά μας να τιμήσουν με την παρουσία τους αυτήν την ημέρα όλοι οι φίλαθλοι που αγαπούν το μπάσκετ. Σας περιμένουμε!

Η παρουσίαση θα αρχίσει στις 18:00, ενώ το παιχνίδι στις 18:30".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ