ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φιλική νίκη χωρίς Διαμαντίδη

Φιλική νίκη χωρίς Διαμαντίδη

Στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Απόλλωνα Πάτρας με 58-54. Χωρίς Διαμαντίδη οι ''πράσινοι'', πρώτος σκόρερ ο ΝτεΜάρκους Νέλσον.

Το ''χτίσιμο'' του νέου Παναθηναϊκού συνεχίζεται στο Καρπενήσι, εκεί όπου οι ''πράσινοι'' πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας υπό την επίβλεψη του άμεσου συνεργάτη του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, Τζούσεπ Μπεροκάλ.

Σήμερα (29/08) οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν την ευκαιρία να... ξεμουδιάσουν από τις συνεχόμενες προπονήσεις, επικρατώντας του Απόλλωνα Πάτρας με 58-54 στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Στην αναμέτρηση δεν συμμετείχε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από μικροενοχλήσεις στο γόνατο και προτιμήθηκε να μην επιβαρυνθεί. Ο ασίσταντ κόουτς του Παναθηναϊκού δεν μπορούσε να υπολογίζει ούτε στον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος θα συνεχίσει ατομικό πρόγραμμα μετά το πρόβλημα στους προσαγωγούς .

Μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας των τεσσάρων δεκαλέπτων ακολούθησε ένα προπονητικό δεκάλεπτο (22-10) προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες των δύο ομάδων όπως συνηθίζεται σε αγώνες προετοιμασίας. Ο νεοαποκτηθείς ΝτεΜάρκους Νέλσον ήταν πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού με 13 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 17-11, 31-26, 45-36, 58-54.
Παναθηναϊκός: Χαραλαμπόπουλος 3(1), Σλότερ 6, Μποχωρίδης 5, Γιάνκοβιτς 7, Φώτσης 11(2), Νέλσον 13, Παππάς 2, Μαυροκεφαλίδης 7, Διαμαντάκος, Μπατίστα 4, Κόνιαρης.
Απόλλων Π.: Μαστρογιαννόπουλος, Αργυρόπουλος 2, Κον 3(1), Πεν 13, Φιτζπάτρικ 2, Πολυδωρόπουλος, Μπατής 5(1), Σπυράκης, Πελεκούδας, Μολφέτας 6(2), Νιφόρας, Οικονομόπουλος, Σκορδίλης11, Γκάλογουει 12(1)

Μπεροκάλ: ''Το πρόσημο είναι θετικό''

Ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, Τζούσεπ Μπεροκάλ δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: "Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας. Μετά από τέσσερις συνεχόμενες προπονήσεις με πάρα πολλή ένταση θέλαμε να δούμε κάποια πράγματα. Παίξαμε χωρίς τον Διαμαντίδη που είχε ενοχλήσεις στο γόνατό του και αποφασίσαμε να τον αφήσουμε εκτός για να μην τον πιέσουμε.

Στόχος μας ήταν να παίξουν όλοι και να δούμε σε συνθήκες αγώνα κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις σε άμυνα και επίθεση. Στην άμυνα είδαμε κάποια καλά πράγματα, με φυσιολογικά λάθη αλλά και στην επίθεση προσπαθήσαμε να παίξουμε γρήγορα. Σημαντικό επίσης πως δεν είχαμε τραυματίες. Το πρόσημο σίγουρα είναι θετικό. Παίξαμε ένα ακόμα δεκάλεπτο για να παίξουν όλοι οι παίκτες και οι νέοι έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν αλλά και να τους βοηθήσουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ