ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φιλικά σαν... επίσημα για τον Παναθηναϊκό

Φιλικά σαν... επίσημα για τον Παναθηναϊκό
STOLISVAGGELIS

Ο Παναθηναϊκός Superfoods θα δώσει δυνατές φιλικές αναμετρήσεις τον Σεπτέμβριο, με έντονο άρωμα από EuroLeague. Διαβάστε αναλυτικά πότε και με ποιες ομάδες θα δοκιμαστεί το "τριφύλλι".

Ο Παναθηναϊκός Superfoods θα δώσει το Σάββατο (2/9) το πρώτο φιλικό παιχνίδι του για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, απέναντι στο Περιστέρι. Η αναμέτρηση με τους "πρίγκιπες της δυτικής όχθης" θα έχει βέβαια προπονητικό χαρακτήρα, υπό την άποψη να... ξεσκάσουν οι παίκτες μετά από ένα δεκαήμερο προπονήσεων στην Αθήνα, πριν αναχωρήσουν (στις 4/9) για την Καστοριά, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας -με έμφαση στη φυσική κατάσταση και την ενδυνάμωση.

Στη διάρκεια της παραμονής τους στη Βόρεια Ελλάδα, οι "πράσινοι" θα αντιμετωπίσουν επίσης τον Άρη (όπως είχαν ανακοινώσει άλλωστε κι οι "κίτρινοι"), δίχως την παρουσία φιλάθλων των δύο ομάδων βέβαια. Από την στιγμή δε, που επιστρέψει στην Αθήνα η αποστολή του "τριφυλλιού", θα δρομολογηθούν τα πιο δυνατά φιλικά παιχνίδια, με σκοπό να δοκιμαστεί η ομάδα υπό πίεση. Κάπως έτσι, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θα αναμετρηθεί με Ούνικς Καζάν (15/9) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (17/9), σε αγώνες που θα μπορέσει να δει από κοντά ο κόσμος.

Ακολούθως, θα διεξαχθούν δύο αγώνες με την Αναντολού Εφές (στις 22/9 και τις 24/9), μιας κι η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς θα βρεθεί στην Αθήνα για μερικές ημέρες, στο πλαίσιο της δικής της προετοιμασίας. Όσο για την πρόβα τζενεράλε, αυτή θα δοθεί στη Ρωσία, αφού ο Παναθηναϊκός Superfoods θα συμμετάσχει για μία ακόμη χρονιά στο "Gomelsky Cup", στις 27 και 28/9 -με την παρουσία επίσης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, της Χίμκι και της Νταρουσάφακα.

Λεπτομέρειες (ώρες έναρξης, προπώληση εισιτηρίων) σχετικά με τις προαναφερθείσες αναμετρήσεις θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ