ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επαφές Παππά με... Εθνική Κύπρου

Επαφές Παππά με... Εθνική Κύπρου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κυπριακά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Νίκος Παππάς δέχθηκε κρούση από την εθνική ομάδα της χώρας για να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες του Sport24.gr για το θέμα.

Το πρωί της Δευτέρας (23/5) έκαναν την εμφάνισή τους δημοσιεύματα στην Κύπρο, κάνοντας λόγο για επαφή του Νίκου Παππά με την εγχώρια ομοσπονδία, με σκοπό να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο της Μεγαλονήσου. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο Balla " ο 26χρονος καλαθοσφαιριστής έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να αγωνιστεί στην Εθνική μας! Το θέμα, όμως, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη και τίποτα δεν είναι οριστικό. Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή είναι η επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στην Εθνική μας και οι επαφές που έχει κάνει η Ομοσπονδία με τον καλαθοσφαιριστή".

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες του Sport24.gr για το θέμα; Αρχικά πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφή -και κατ' επέκταση διαπραγματεύσεις- εδώ και ένα χρόνο. Πρόκειται δηλαδή για ένα ζήτημα που "απασχολεί" τον παίκτη του Παναθηναϊκού εδώ και αρκετό καιρό. Οι συζητήσεις γίνονται σε καλό κλίμα όλο αυτό το διάστημα, το ενδιαφέρον "αναθερμαίνεται" κατά καιρούς, αλλά επί της ουσίας εξέλιξη δεν υπάρχει.

Έτσι κι αλλιώς, αυτή τη στιγμή το τελευταίο που απασχολεί τον Νίκο Παππά είναι η Εθνική Κύπρου. Με τους τελικούς να βρίσκονται σε εξέλιξη, το μυαλό και η προσοχή του είναι αποκλειστικά στραμμένη στα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, εκεί όπου είναι εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού μέχρι στιγμής. Από εκεί και πέρα, το θέμα δεν είναι απλό, ούτε κάτι που μπορεί να ξεκαθαρίσει σύντομα.

Θυμίζουμε πως ο Νίκος Παππάς έχει φορέσει με μεγάλη επιτυχία τη φανέλα των "μικρών" εθνικών ομάδων της Ελλάδας, κατακτώντας μετάλλια με Παίδες, Εφήβους και Νέους Άνδρες. Δεν έχει όμως συμμετάσχει ακόμη σε μεγάλη διοργάνωση με τη "γαλανόλευκη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ