ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Φεύγουν" τα εισιτήρια για το "Diamonds Are Forever"

"Φεύγουν" τα εισιτήρια για το "Diamonds Are Forever"

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θύμισε τον τρόπο διανομής των εισιτηρίων για το "Diamonds Are Forever" προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη, με το ΟΑΚΑ να είναι προσεχώς κατάμεστο για το "αντίο" στο Νο13 του "τριφυλλιού".

Το "Diamonds Are Forever" δεν είναι απλά το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό φιλικό τουρνουά της χρονιάς, είναι το "αντίο" στον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του. Η προσφορά του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και δη στο "τριφύλλι" είναι τεράστια, με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods να... καλεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Μπαρτσελόνα προκειμένου για τον αποχαιρετισμό στον μέχρι πρότινος.

Όπως έγινε μάλιστα γνωστό στην κλήρωση της Basket League, θα φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα με το Νο13 , πριν αυτό αποσυρθεί για πάντα με σκοπό να κρεμαστεί στην οροφή του ΟΑΚΑ, δίπλα από αυτή του Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Επειδή το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι κατάμεστο και με σκοπό να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα, οι "πράσινοι" υπενθύμισαν τον τρόπο αγοράς των εισιτηρίων, με μέρος των εσόδων να δίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό.

Όπως λοιπόν ενημέρωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods: " Ο χρόνος για την έναρξη της μεγάλης γιορτής προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη, μετρά αντίστροφα. Την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ το μεγαλύτερο τουρνουά που έχει διοργανωθεί ποτέ στη χώρα μας, προς τιμήν του εμβληματικού αρχηγού του «τριφυλλιού», το «Diamonds Are Forever», με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού Superfoods, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, της Μακάμπι Fox Τελ Αβίβ και της Μπαρτσελόνα Lassa.

Πέρα από το καθαρά αγωνιστικό σκέλος του τουρνουά, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί και η "λαμπερή" εκδήλωση βράβευσης του Δημήτρη Διαμαντίδη, που θα έχει ως κορύφωση την απόσυρση της ιστορικής φανέλας με το νούμερο 13 στην οροφή του ΟΑΚΑ.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τέσσερις σπουδαίες αναμετρήσεις μεταξύ κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων καθώς και την εκδήλωση προς τιμήν του εμβληματικού αρχηγού του "τριφυλλιού" αγοράζοντας μόνο ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ!

Σημειώνεται ότι σημαντικό μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια του "Diamonds Are Forever" και των εκδηλώσεων που θα γίνουν στο πλαίσιο αυτού, θα διατεθεί στην "Εταιρία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Νομού Καστοριάς" και στον "Σύλλογο Γονέων Παιδιών & Ενηλίκων Με Νεοπλασματικη Ασθένεια Και Φίλων Αυτών, ΜΑΖΙ ΣΟΥ", κατόπιν επιθυμίας του Δημήτρη Διαμαντίδη. Γι’ αυτόν τον λόγο και για το συγκεκριμένο τουρνουά ΔΕΝ θα ισχύουν οι κάρτες διαρκείας της σεζόν 2016-2017!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, θέλοντας να διευκολύνει τους φιλάθλους της, ενημερώνει πως από σήμερα Δευτέρα (12/9) μέχρι και την Παρασκευή (16/9) από τις 10.00 ως τις 18.00 θα είναι ανοιχτά και θα διαθέτουν εισιτήρια για το τουρνουά και τα εκδοτήρια που βρίσκονται στο Parking 5 του ΟΑΚΑ".

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

Αναλυτικότερα διάθεση των εισιτηρίων του τουρνουά "Diamonds Are Forever" πραγματοποιείται από τα κάτωθι σημεία:

Το γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης", Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00).

Το Parking 5 του ΟΑΚΑ 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00).

Το γραφείο Viva.gr στο "The Mall Athens", Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2

Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

Παράλληλα, από τα προαναφερθέντα σημεία (πλην των εκδοτηρίων του ΟΑΚΑ) συνεχίζεται και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο, κάνοντας κλικ ΕΔΩ ή τηλεφωνήστε στο 210-6440010.

**Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!

ΤΙΜΕΣ

Οι τιμές πώλησης του πακέτου εισιτηρίων και για τους τέσσερις αγώνες έχουν ως εξής:

"Φεύγουν" τα εισιτήρια για το "Diamonds Are Forever"

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

(16/9, 18:30) ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπαρτσελόνα

(16/9, 21:00) Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ

(17/9, 18:30) Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπαρτσελόνα

(17/9, 21:00) Εκδήλωση βράβευσης Δημήτρη Διαμαντίδη

(17/9, 22:00) Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ