ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φελντέιν: "Πιο δυνατός ο Άρης στην έδρα του"

Φελντέιν: "Πιο δυνατός ο Άρης στην έδρα του"

Ο Τζέιμς Φελντέιν παραδέχτηκε ότι οι οπαδοί του Άρη δημιουργούν... τρελή ατμόσφαιρα στο "Παλέ" και εξήγησε ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να τελειώσει τη σειρά με τους "κίτρινους" στα τρία ματς.

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται αύριο (9/5, 19:00) στη "Nick Galis Hall" κόντρα στον Άρη με στόχο το sweep στην ημιτελική σειρά των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τους "κίτρινους".

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας έκαναν το 2-0 στις αναμετρήσεις στο ΟΑΚΑ και πλέον θέλουν άλλη μια νίκη για να σφραγίσουν την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος ενώ ο Αργύρης Πεδουλάκης μπορεί να υπολογίζει στους Νικ Καλάθη και Νίκο Παππά . Στο μεταξύ, ο Τζέιμς Φελντέιν μοιράστηκε τις σκέψεις του ενόψει του Game 3.

Το blog του Δομινικανού γκαρντ στο esake.gr

"Γεια σας,

Είμαστε έτοιμοι για το τρίτο παιχνίδι της σειράς απέναντι στον Άρη. Θα αγωνιστούμε στην έδρα τους γεγονός που από μόνο του καθιστά το έργο μας ακόμη πιο δύσκολο σε σχέση με τους δύο πρώτους αγώνες της σειράς. Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα, που ειδικά μέσα στην έδρα της είναι ακόμη πιο δυνατή. Το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο και ξέρουμε πως οι οπαδοί τους δημιουργούν μια… τρελή ατμόσφαιρα. Περιμένουμε να βρούμε ακόμη μεγαλύτερη αντίσταση εκεί μέσα και νομίζω πως είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό.

Στο πρώτο ματς της σειράς δεν ήμασταν πολύ καλοί. Αντίθετα, στο δεύτερο παρουσιαστήκαμε αρκετά βελτιωμένοι. Βγάλαμε ενέργεια στο παρκέ, παίξαμε όλοι πολύ σκληρά στην άμυνα και αναγκάσαμε τον αντίπαλο σε λάθη. Αυτό θα πρέπει να κάνουμε και στο αυριανό ματς, όπου επαναλαμβάνω πως τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα καθώς παίζουμε εκτός έδρας.

Ο Άρης γνώρισε δύο ήττες και θα θέλει να δείξει πράγματα μπροστά στο κοινό του. Από μέρους μας θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Στο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, στην πρεμιέρα, μας δυσκόλεψαν αρκετά κάτι που θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας αν δεν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα.

Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε και να τελειώσουμε τη σειρά στα τρία ματς. Αν τα καταφέρουμε θα έχουμε τη δυνατότητα να ξεκουραστούμε αλλά και περισσότερο χρόνο ώστε να προετοιμαστούμε για τους τελικούς. Γι’ αυτό, λοιπόν, ανεβαίνουμε στη Θεσσαλονίκη έχοντας ως αποκλειστικό στόχο τη νίκη.

Θα τα ξαναπούμε

Τζέιμς"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ