ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φελντέιν: "Ο κόσμος δεν θα σε προδώσει ποτέ!"

Φελντέιν: "Ο κόσμος δεν θα σε προδώσει ποτέ!"

Ο Τζέιμς Φελντέιν μίλησε για την προσαρμογή των νέων παικτών του Παναθηναϊκού ενώ έκανε ειδική αναφορά στον κόσμο του "τριφυλλιού" που... απογείωσε τους "πράσινους" στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (29/2, 18:00) το Λαύριο, σε ένα παιχνίδι όπου ο Δημήτρης Διαμαντίδης έχει την ευκαιρία να προσθέσει ακόμα δυο σπουδαία επιτεύγματα στην καριέρα του και ο Τζέιμς Φελντέιν μίλησε για τον κόσμο του "τριφυλλιού" που "δεν θα προδώσει ποτέ την ομάδα".

Το blog του Τζέιμς Φελντέιν στο esake.gr

Η ειδική σχέση του κόσμου με την ομάδα

"Γεια σας

Μεγάλα πράγματα ζήσαμε αυτές τις μέρες. Θα ήμουν ψεύτης αν αντιμετώπιζα «ψυχρά» όσα συνέβησαν καθώς μας άγγιξαν όλους μέσα στην ομάδα. Θα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Είχαμε έναν αγώνα στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ που μας είχε βγάλει τη… ψυχή στο ΟΑΚΑ. Σας είχα γράψει πόσο σοβαρά προσεγγίζαμε αυτή την αναμέτρηση αλλά και ότι ο στόχος μας ήταν να βάλουμε παράλληλα και τους νέους παίκτες στο παιχνίδι και τη φιλοσοφία μας.

Θα μου επιτρέψετε να πω ότι πετύχαμε και τα δύο. Χάρη στην εξαιρετική μας απόδοση φτάσαμε σε μια άνετη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και παράλληλα τόσο ο Μάρκεζ όσο και ο Έλιοτ πήραν… περισσότερα πράγματα από την ομάδα.

Κάθε νέο πρόσωπο πρέπει να αντιλαμβάνεται αμέσως που βρίσκεται. Έτσι γίνεται σ’ εμάς. Τους κάνουμε να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους, σαν να είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια. Έτσι, πιστεύω, ότι γίνεται ευκολότερη η δουλειά στο γήπεδο.

Ακολούθησε η αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε, μπροστά σε μια μοναδική ατμόσφαιρα. Ειδικά οι νεοφερμένοι είχαν… καθηλωθεί μπροστά σ’ αυτό το μοναδικό φαινόμενο. Είναι υπέροχο συναίσθημα να νιώθεις τη σιγουριά της υποστήριξης του κόσμου. Ν’ αντιλαμβάνεσαι ότι δε θα σε προδώσουν ποτέ, θα είναι πάντα δίπλα σου στα καλά και στα άσχημα… Θα σε χειροκροτήσουν ακόμα πιο δυνατά όταν αστοχήσεις σε ένα σουτ, θα σου βάλουν φτερά στα πόδια. Μπορεί να είμαι μερικούς μήνες στην Ελλάδα αλλά έχω καταλάβει καλά αυτή την ειδική σχέση του κόσμου με την ομάδα.

Τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με το Λαύριο στο ΟΑΚΑ και θα κάνουμε τα πάντα ώστε όλα να είναι υπέρ μας. Θέλουμε να παίξουμε καλά, για την ακρίβεια ακόμα καλύτερα απ’ ότι στους τελευταίους αγώνες μας. Αυτό είναι το πλάνο άλλωστε. Να βελτιωνόμαστε σε κάθε αγώνα. Να είμαστε καλύτεροι από αγώνα σε αγώνα. Να κερδίζουμε κάτι από κάθε αγώνα. Να παίζουμε ομαδικά, να ειμαστε συγκεντρωμένοι σε άμυνα κι επίθεση, να έχουμε στόχο και κίνητρο.

Θα τα ξαναπούμε

J.F."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ