ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φελντέιν: "Να κατακτήσουμε όλα τα τρόπαια"

Φελντέιν: "Να κατακτήσουμε όλα τα τρόπαια"
STOLISVAGGELIS

Ο Τζέιμς Φελντέιν ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο FIBA Americas με τη Δομινικανή Δημοκρατία και από σήμερα (15/9) βρίσκεται στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό. "Ενθουσιασμένος που ανήκω σε ένα ιστορικό κλαμπ" (VIDEO). Γύρισε τον αστράγαλο του ο Διαμαντίδης

Με ανάμεικτα συναισθήματα ολοκληρώθηκε η σημερινή (15/9) προπόνηση του Παναθηναϊκού, καθώς εκτός από αφίξεις είχε και απουσίες. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης έμεινε εκτός προγράμματος για προληπτικούς λόγους, καθώς ένιωσε ενοχλήσει στο γόνατο, ενώ ο Δημήτρης Διαμαντίδης γύρισε τον αστράγαλό του και εγκατέλειψε την προπόνηση. Η κατάσταση του "3D" δεν εμπνέει ανησυχία κάτι που ανακούφισε το προπονητικό τιμ. Όσον αφορά τον Γιώργο Παπαγιάννη ο νεαρός σέντερ "έβγαλε" το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης δείχνοντας ότι επανέρχεται.

Στην Αθήνα βρίσκεται από σήμερα (15/9) ο Τζέιμς Φελντέιν. Ο Δομινικανός γκαρντ αφίχθη το μεσημέρι στο "Ελ. Βενιζέλος" και το απόγευμα θα τεθεί στη διάθεση του τεχνικού τιμ του Παναθηναϊκού. Κι από το αεροδρόμιο μεταφέρθηκε άμεσα στο ΟΑΚΑ, όπου έκανε την πρώτη του προπόνηση με την πράσινη φανέλα.

"Είμαι ενθουσιασμένος που ανήκω σε ένα ιστορικό κλαμπ όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Μακάρι όλα να πάνε όπως θέλω και έχω ονειρευτεί" εξήγησε στην αρχική του τοποθέτηση ο Φελντέιν.

Φελντέιν: "Να κατακτήσουμε όλα τα τρόπαια"
STOLISVAGGELIS

"Σκέφτομαι μόνο τον Παναθηναϊκό"

Εν συνεχεία πρόσθεσε: "Δεν γνωρίζω πολλά για το ελληνικό Πρωτάθλημα αλλά γνωρίζω πολλά για την Ευρωλίγκα και περιμένω να αγωνιστώ εκεί. Οι στόχοι που έχω σαν παίκτης συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας. Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και να κατακτήσουμε όλα τα τρόπαια. Ένας ακόμα στόχος μου είναι να γίνομαι καλύτερος για να μπορώ να βοηθάω όλο και περισσότερο την ομάδα μου. Η αλήθεια είναι ότι καθυστέρησα να μπω στις προπονήσεις λόγω των υποχρεώσεων μου με τη χώρα μου αλλά είμαι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Είμαι περήφανος για τη χώρα μου αλλά πλέον σκέφτομαι μόνο τον Παναθηναϊκό".

Φελντέιν: "Να κατακτήσουμε όλα τα τρόπαια"
STOLISVAGGELIS

Το μήνυμα του Τζέιμς Φελντέιν

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ