ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φελντέιν: "Η τέλεια εβδομάδα!"

Φελντέιν: "Η τέλεια εβδομάδα!"

Ο Τζέιμς Φελντέιν μιλάει στο Sport24.gr για τον πρώτο τίτλο του ως επαγγελματίας, τον ρέκορντμαν Διαμαντίδη, τον Παναθηναϊκό που πλέον βγάζει σιγουριά και το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το 17ο Κύπελλο Ελλάδας με τον πλέον εμφατικό τρόπο απέναντι στον Φάρο και ο Τζέιμς Φελντέιν συνδύασε την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του με τον πρώτο τίτλο σε επαγγελματικό επίπεδο!

Ο Δομινικανός γκαρντ εξήγησε στο Sport24.gr ότι πλέον ο Παναθηναϊκός βγάζει σιγουριά και έχει καλή ψυχολογία ενώ αναφέρθηκε στην μάχη για την πρόκριση και το πλεονέκτημα της έδρας στα playoffs της Euroleague.

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς είναι γεγονός. Τι σημαίνει, λοιπόν, η κατάκτηση του Κυπέλλου σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, με δεδομένο ότι ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια στην Euroleague;

"Κατ' αρχάς, είναι ο πρώτος μου τίτλος ως επαγγελματίας και νιώθω… σούπερ γι' αυτό! Σημαίνει πολλά για όσα έζησα, για όσα έχω προσπαθήσει να πετύχω στην καριέρα μου και για όσα έχω να ζήσω ακόμα! Τώρα σε ό,τι αφορά τον Παναθηναϊκό, σημαίνει απλώς ότι κάνουμε καλά τη δουλειά μας. Ότι είμαστε σε καλό δρόμο και ότι μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα μέσα στη χρονιά".

Κι όλα αυτά λίγες μέρες από τη στιγμή που επέκτεινες το συμβόλαιό σου ως το 2018!

"Είναι αλήθεια! Ήταν η τέλεια εβδομάδα για μένα όμως δεν έχω σκοπό να σταματήσω εδώ! Είμαι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό, ανανεώσαμε τη συνεργασία μας και είναι θετικό το ότι γνωρίζω ήδη πως θα συνεχίσω σε αυτή την ομάδα τα επόμενα χρόνια. Νιώθω καλά εδώ, απολαμβάνω το παιχνίδι και προσπαθώ να κάνω καλά τη δουλειά μου ώστε να βοηθάω τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε κι άλλους τίτλους!".

Πόσο σημαντικό ήταν το αποτέλεσμα στον τελικό σε ό,τι αφορά τη ψυχολογία της ομάδας;

"Το πιο σημαντικό είναι πως έχει ξεκινήσει ένα σερί νικών με καλές εμφανίσεις σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της χρονιάς. Δεν θυμάμαι πόσα ματς έχουμε κερδίσει στη σειρά ωστόσο ο Παναθηναϊκός βγάζει πλέον σιγουριά και έχει καλή ψυχολογία! Πιστεύω πολύ στον κόουτς, τους συμπαίκτες μου και την ομάδα".

Φελντέιν: "Η τέλεια εβδομάδα!"

Παρεμπιπτόντως, ο Διαμαντίδης έγινε ρέκορντμαν στη διοργάνωση με 10 τίτλους στον θεσμό του Κυπέλλου.

"Προφανώς ο Διαμαντίδης είναι ο ηγέτης του Παναθηναϊκού, είναι η βάση αυτού του οργανισμού! Έχει πετύχει μεγάλα πράγματα στην καριέρα του και είναι τιμή να αγωνίζεσαι στο πλευρό του, να τον έχεις συμπαίκτη και να διεκδικείτε μαζί τρόπαια!".

Πλέον ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, στη μάχη για το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

"Δεν έχω παίξει ποτέ εκεί όμως γνωρίζω την ομάδα. Παίζουν πραγματικά σκληρά. Εξάλλου, ήλθαν εδώ και μας κέρδισαν στο σπίτι μας! Πρέπει να απολαύσουμε το Κύπελλο για λίγες ώρες και να γυρίσουμε στη δουλειά. Το Κύπελλο και οι τελευταίες εμφανίσεις μάς δίνουν ώθηση για τα επόμενα παιχνίδια. Το ματς εκεί θα είναι δύσκολο αλλά θα είμαστε έτοιμοι και πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε".

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, έκανε την αρχή με το Κύπελλο. Τι υπόσχεση έχεις να δώσεις ενόψει της συνέχειας;

"Δεν υπόσχομαι τίποτα! Δουλεύουμε σκληρά, έχουμε μπροστά μας το TOP-8 και πρέπει να παλέψουμε για το πλεονέκτημα της έδρας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ