ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φελντέιν: "Έχω δει κι εγώ το Survivor"

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζέιμς Φελντέιν κατάγεται από τη Δομινικανή Δημοκρατία. Το Survivor γυρίζεται στη Δομινικανή Δημοκρατία. Κάντε τη σύνδεση και διαβάστε όσα είπε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού Superfoods στο Sport24.gr για τη νέα τηλεοπτική μανία στην Ελλάδα.

Με το Survivor να κάνει διαδοχικά ρεκόρ τηλεθέασης και να αποτελεί το Νο1 θέμα συζήτησης στην Ελλάδα εδώ και περίπου δύο μήνες, δεν είναι λίγοι αυτοί που άρχισαν να ασχολούνται και να το παρακολουθούν κατόπιν πρότασης από τρίτους. Ένας εξ αυτών είναι κι ο Τζέιμς Φελντέιν, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βαρέθηκε να ακούει στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού Superfoods για το Survivor και τις παραλίες στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που οι γηγενείς παίκτες των "πρασίνων" έχουν σχολιάσει μέσω των social media τα τεκταινόμενα στο reality show του ΣΚΑΪ. Θύματά τους είναι οι ξένοι παίκτες της ομάδας, με τον Τζέιμς Φελντέιν να έχει έναν λόγο παραπάνω να συμμετάσχει στην σχετική πλάκα αφού όλα εκτυλίσσονται στην πατρίδα του. Το Sport24.gr ζήτησε λοιπόν από τον γκαρντ του "τριφυλλιού" να εξηγήσει τι γίνεται και πως αντιλαμβάνεται ο ίδιος όλη αυτή τη φασαρία.

Κι όπως εξήγησε " ναι ναι το ξέρω για το Survivor, το έχω ακούσει ότι γίνεται στον Άγιο Δομίνικο", για να προσθέσει πως " τα παιδιά μού το είπαν την προηγούμενη εβδομάδα ότι γυρίζεται εκεί, δεν το ήξερα μέχρι πρόσφατα δηλαδή. Είναι φανταστικό όλο αυτό. Ένας τύπος από τον Άγιο Δομίνικο να παίζει στον Παναθηναϊκό και μια ομάδα ανθρώπων να πηγαίνει εκεί για ένα reality show".

Έχει υποκύψει κι αυτός στον πειρασμό; " Μία φορά μόνο προσπάθησα να το δω, για να καταλάβω περίπου σε ποιο σημείο της χώρας γυρίζεται, αλλά ήταν στα ελληνικά όλα, οπότε δεν κατάλαβα πολλά (γελάει)", παραδέχεται πριν ερωτηθεί για το αν μπορεί να προσδιορίσει το ακριβές σημείο που γίνονται τα γυρίσματα: " Όχι, δεν είναι εύκολο. Είναι μεγάλη χώρα, δεν μπορείς να προσδιορίσεις τα σημεία από τις παραλίες. Βλέπετε όλοι πόσο ωραία είναι η χώρα μου, πιστεύω. Ανυπομονώ να γυρίσω πίσω".

Με όλα αυτά, δεν έχει τεθεί στα "πράσινα" αποδυτήρια ως θέμα συζήτησης το να επισκεφτεί κάποιος τον Άγιο Δομίνικο για τις καλοκαιρινές του διακοπές; Ούτως ή άλλως έχουν μια εικόνα του τι θα συναντήσουν. Ο Τζέιμς Φελντέιν, ως καλός οικοδεσπότης, απαντά πως " αν θέλουν να πάνε για διακοπές στον Άγιο Δομίνικο, είναι καλοδεχούμενοι", διευκρινίζοντας μάλιστα πως " θα είμαι κι εγώ εκεί το καλοκαίρι, οπότε μπορώ να τους βοηθήσω σε ό,τι χρειαστούν. Θα τους φροντίσω, το υπόσχομαι. Δεν θα έχει αποστολές και διάφορα τέτοια. Θα είναι μόνο ήλιος, διασκέδαση και καλό φαγητό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ