ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εβδομάδα εξελίξεων για ψηλούς και Καλάθη

Εβδομάδα εξελίξεων για ψηλούς και Καλάθη

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ επέστρεψαν από τις ΗΠΑ, η κλεψύδρα... αναμονής του Καλάθη αδειάζει ενώ στα υπόψιν του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της front line παραμένει πάντα ο Στεφάν Λάσμε.

Η εβδομάδα που ξεκινάει αύριο (13/7) φαίνεται να δρομολογεί εξελίξεις αναφορικά στον Παναθηναϊκό και τον σχεδιασμό των "πράσινων" ενόψει της σεζόν 2015-16. Προτεραιότητα, λοιπόν, για το "τριφύλλι" αποτελεί η επιστροφή του Νικ Καλάθη και η θωράκιση της front line.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους ψηλούς, οι περιπτώσεις των Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Νίκολα Μιλουτίνοφ βρέθηκαν εσχάτως στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή μάλιστα που ο προπονητής τους στην εθνική Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβιτς, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των "πράσινων".

Ο Ραντούλιτσα παραμένει χωρίς ομάδα από τον περασμένο Δεκέμβριο (σ.σ. όταν αποχώρησε από την Κίνα) ενώ στο μεσοδιάστημα υπέγραψε δυο δεκαήμερα συμβόλαια με τους Timberwolves. Το τελευταίο διάστημα προσπάθησε να βρει συμβόλαιο με κάποια ομάδα του ΝΒΑ κρατώντας, συγχρόνως, ανοιχτές τις πόρτες της επιστροφής στην Ευρώπη.

Αναφορικά με τον Μιλουτίνοφ, ο 23χρονος σέντερ είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει από την Παρτίζαν μετά τους Μίλαν Μάτσβαν , Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, Σάσα Πάβλοβιτς και Μπορίς Νταλό . Ο Μιλουτίνοφ έγινε πικ στο Νο26 του Draft από τους Spurs ενώ το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε στις ΗΠΑ ώστε να διαπιστώσεις τις προθέσεις των Τεξανών σχετικά με το μέλλον του. Πλέον μένει να αποδειχθεί αν θα κάνει άμεσα το υπερατλαντικό ταξίδι ή αν θα παραμείνει στην Ευρώπη, με τον Παναθηναϊκό να παρακολουθεί την περίπτωσή του. Κι όλα αυτά ενώ το San Antonio "γεμίζει" τη ρακέτα του, με την προσθήκη του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς .

Αμφότεροι επέστρεψαν από τις ΗΠΑ ενώ το βράδυ της Τετάρτης (15/7) θα βρίσκονται στο Βελιγράδι αφού ξεκινά η προετοιμασία της Σερβίας για το Eurobasket 2015.

Από 'κει και πέρα, ο Στεφάν Λάσμε παραμένει πάντα στα υπόψιν για τον Παναθηναϊκό , από τη στιγμή που τον αποδέσμευσε η Αναντολού Εφές. Ο Γκαμπονέζος σέντερ, άλλωστε, είχε ενημερώσει τη Γαλατάσαραϊ ότι προτεραιότητα για τον ίδιο αποτελεί ο Παναθηναϊκό. Στο μεταξύ, ο Νικ Καλάθης είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα για να φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού, από τη στιγμή που δεν έχει βρει πρόταση από το ΝΒΑ που να τον ικανοποιεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ