ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έβαλε μπροστά με δύο απουσίες

Έβαλε μπροστά με δύο απουσίες

Χωρίς τους Όγκνιεν Κούζμιτς και Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα.

Το ματς με το Ρέθυμνο ανήκει για τα καλά στο παρελθόν για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και τους παίκτες του καθώς έχουν μπροστά τους ακόμα μία μεγάλη πρόκληση.

Ο λόγος για τον εκτός έδρας αγώνα με την Μπαρτσελόνα την Πέμπτη (29/10) για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague, όπου οι "πράσινοι" θα επιδιώξουν να παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο σε ακόμα μία αναμέτρηση.

Τα προβλήματα πάντως, δεν λείπουν για το τεχνικό επιτελείο καθώς η προετοιμασία για το ματς με τους "μπλαουγκράνα" ξεκίνησε με δύο απουσίες. Συγκεκριμένα, οι Όγκνιεν Κούζμιτς και Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς παρέμειναν εκτός προγράμματος και έκαναν θεραπεία.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ο Σέρβος σέντερ ταλαιπωρείται από βαρύ διάστρεμμα στον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού ενώ ο δεύτερος νιώθει ενοχλήσεις στη μέση. Οι δύο παίκτες κάνουν αγώνα δρόμου την ώρα που ο Τζόρτζεβιτς και οι συνεργάτες του έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους για την αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα και την Τρίτη (27/10) θα ξεκαθαρίσει ποιοι παίκτες θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για την Βαρκελώνη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ