ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έτσι θα κλείσει ο Παναθηναϊκός τον Ομάρ Κουκ

Έτσι θα κλείσει ο Παναθηναϊκός τον Ομάρ Κουκ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεχωρίσει τον παίκτη που τον ενδιαφέρει, αλλά... Διαβάστε ποια είναι τα δεδομένα στην περίπτωση του Αμερικανού πλέι μέικερ Ομάρ Κουκ.

Ο κύβος ερρίφθη. Ο Αργύρης Πεδουλάκης κατέληξε στον παίκτη που χρειάζεται, ώστε να καλύψει το κενό του Μάικ Τζέιμς. Ο εκλεκτός του Έλληνα τεχνικού, είναι ο 34χρονος Ομάρ Κουκ, Αμερικανός πλέι μέικερ με μεγάλη εμπειρία από την Ευρώπη, που όμως ΔΕΝ είναι αυτή τη στιγμή ελεύθερος.

Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση στην Εστουντιάντες για να αποκτήσει τον Κουκ και οι Ισπανοί φαίνεται πως είναι θετικοί στο ενδεχόμενο να τον αφήσουν ελεύθερο για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Υπάρχει όμως ένα... ζήτημα. Για να αποδεσμευθεί ο Κουκ. πρέπει οι "Φοιτητές" να βρουν τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει.

Οι παράγοντες της Εστουντιάντες ψάχνουν την αγορά και αν βρουν περίπτωση που τους αρέσει, θα ανάψουν το πράσινο φως για να μετακομίσει ο 34χρονος άσος στην Αθήνα.

Ο Κουκ έπαιξε στο Πανεπιστήμιο St. John's, στους Fayetteville Patriots, έκανε ένα μικρό πέρασμα από τους Portland Trail Blazers και τους Toronto Raptors, πριν περάσει τον Ατλαντικό για την βελγική Ντέξια Μονς. Στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες της ρωσικής Σαμάρα, της γαλλικής Στρασμπούρ, του Ερυθρού Αστέρα, της Μάλαγα, της Βαλένθια, της Αρμάνι Μιλάνο, της Κάχα Λαμποράλ, της Λιέτουβος Ρίτας και της Μπουντούτσνοστ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ