ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ετοιμάζει το τελευταίο χτύπημα!

Ετοιμάζει το τελευταίο χτύπημα!

Με στόχο ακόμα μία ηχηρή προσθήκη ο Παναθηναϊκός κινείται τις τελευταίες ώρες ενώ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον σημαντικό αγώνα με την Αναντόλου Εφές.

Ο στόχος του Παναθηναϊκού να παρουσιαστεί με διαφορετικό πρόσωπο στον δεύτερο γύρο του Top 16 φαίνεται πως γίνεται πραγματικότητα. Οι “πράσινοι” έκαναν δύο πολύ σημαντικές κινήσεις με Χέινς και Γουίλιαμς και πλέον ετοιμάζουν το τελευταίο τους μεταγραφικό χτύπημα που θα είναι ένας αθλητικός σέντερ.

Στην ομάδα του “τριφυλλιού” απέδειξαν πως έχουν πρόθεση να κινηθούν και για παίκτες με υψηλά κασέ ακόμη και αν χρειάζεται να “σπάσουν” συμβόλαια, με μοναδικό στόχο ο Παναθηναϊκός να παλέψει για την κατάκτηση του triple crown.

Πέρα όμως, από το κομμάτι της ενίσχυσης η ομάδα του “τριφυλλιού” έχει μπροστά της έναν σημαντικό και δύσκολο αγώνα, αυτόν κόντρα στην Αναντόλου Εφές όπου η νίκη είναι μονόδρομος. Η προετοιμασία των παικτών του Σάσα Τζόρτζεβιτς ξεκίνησε με διπλή προπόνηση στο ΟΑΚΑ, χωρίς όμως να λείπουν τα προβλήματα. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος παρέμειν εκτός (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς) κι έκανε θεραπεία ενώ ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς που ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία βγήκε «καθαρή» από αύριο (10/2) αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Ο Σάσα Πάβλοβιτς γύρισε το πόδι του κατά τη διάρκεια της προπόνησης και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί αύριο (10/2), ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και θα προλάβει το ματς με την Αναντόλου Εφές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ