ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΕΣΗΕΑ-ΠΣΑΤ: "Να ζητήσει συγγνώμη ο Παππάς"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το ανάρμοστο ποστάρισμα του Νίκου Παππά στο Instagram κατά δημοσιογράφων έφερε την κοινή αντίδραση της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το ανάρμοστο ποστάρισμα του Νίκου Παππά στον λογαριασμό του στο Instagram με το οποίο επιτίθεται τόσο λεκτικά σε δημοσιογράφους όσο και με την εικόνα που ανέβασε.

ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ με κοινή τους ανακοίνωση τον καλούν να ζητήσει συγγνώμη, ενώ παράλληλα απευθύνονται σε ΕΟΚ και Παναθηναϊκό για να τον επαναφέρουν στην τάξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ για την υβριστική ανάρτηση του Νίκου Παππά

"Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) εκφράζουν την απόλυτη καταδίκη τους για την υβριστική, κατά δημοσιογράφων, ανάρτηση του διεθνούς καλαθοσφαιριστή Νίκου Παππά σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Τόσο οι χαρακτηρισμοί όσο και η φωτογραφία που ανάρτησε ο Νίκος Παππάς, πέραν του ότι είναι προσβλητικοί και υβριστικοί για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, δεν ταιριάζουν σε αθλητή που φορά τη φανέλα με το εθνόσημο.

Ως εκ τούτου, ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ πέραν της καταδίκης της συγκεκριμένης ανάρτησης του αθλητή, ζητούν από την Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην οποία αγωνίζεται ο Νίκος Παππάς να τον επαναφέρουν στην τάξη. Από τον ίδιο τον καλαθοσφαιριστή ζητούμε να αναγνωρίσει το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ