ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έρχεται ο Πάβλοβιτς, στο ΟΑΚΑ ο Χαραλαμπόπουλος

Έρχεται ο Πάβλοβιτς, στο ΟΑΚΑ ο Χαραλαμπόπουλος

Ο Σάσα Πάβλοβιτς ανοίγει αύριο (21/8) τον κύκλο των αφίξεων στον Παναθηναϊκό, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας των "πράσινων". Συνεχίζονται οι προαιρετικές προπονήσεις στο ΟΑΚΑ, παρόντος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.

Ο Παναθηναϊκός μετρά αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας του, την προσεχή Δευτέρα (24/8) στο ΟΑΚΑ. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, αναμένεται αύριο στην Αθήνα ο Σάσα Πάβλοβιτς, προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού τιμ.

Θα ακολουθήσει η άφιξη του Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος θα βρίσκεται στη χώρα μας το Σάββατο (22/8). Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι προαιρετικές προπονήσεις στο ΟΑΚΑ με τους Μποχωρίδη, Λούντζη, Παπαγιάννη ενώ σήμερα μπήκε και ο Χαραλαμπόπουλος.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται υπό τις οδηγίες των άμεσων συνεργατών του Σάσα Τζόρτζεβιτς, Μίλαν Μίνιτς και Σάνι Μπετσίροβιτς ενώ ο "Σάλε" θα βρεθεί στην προπόνηση της Δευτέρας κι εν συνεχεία θα επιστρέψει στην προετοιμασία της Σερβίας.

Κατά τα άλλα, ο Νίκος Παππάς και ο Αντώνης Κόνιαρης συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Τζέιμς Φελντέιν θα συμμετάσχει στο Προολυμπιακό τουρνουά με τη Δομινικανή Δημοκρατία στις 31/8 και θα έρθει στην Ελλάδα μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ