ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έρχεται o Γουίλιαμς και συνεχίζει ο Παναθηναϊκός!

Έρχεται o Γουίλιαμς και συνεχίζει ο Παναθηναϊκός!

Ο Έλιοτ Γουίλιαμς ανακοινώνεται και ο Παναθηναϊκός στρέφεται στην τελευταία του κίνηση, ώστε να παρουσιαστεί με διαφορετικό πρόσωπο στο Top 16 της Euroleague.

Οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες τρέχουν με γοργούς ρυθμούς για τον Παναθηναϊκό, κάτι το οποίο ήταν αναμενόμενο όπως τόνιζαν οι διοικούντες την ΚΑΕ το προηγούμενο διάστημα. Τις τελευταίες ημέρες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προσπάθησε ν’ αποσπάσει τη θετική απάντηση του Έλιοτ Γουίλιαμς, κάτι το οποίο έγινε χθες και σήμερα (9/2) αναμένεται ν’ ανακοινωθεί επίσημα από τους «πράσινους».

Όπως γίνεται αντιληπτό, η ομάδα του «τριφυλλιού», μετά την απόκτηση του Μαρκίζ Χέινς συνέχισε την οικονομική υπέρβαση καθώς το ποσό που δαπανήθηκε για την απόκτηση του Γουίλιαμς είναι ιδιαίτερα υψηλό για την δεδομένη χρονική στιγμή, ωστόσο αυτή η κίνηση δείχνει και την πρόθεση που έχουν στον Παναθηναϊκό ν’ αλλάξουν την εικόνα τους στον δεύτερο γύρο του Top 16, ανεξαρτήτως του κόστους και να διεκδικήσουν όλους τους στόχους τους.

Παράλληλα η προσθήκη του Αμερικανού γκαρντ/φόργουορντ γίνεται την κατάλληλη στιγμή, ώστε μαζί με τον Χέινς να μπουν το συντομότερο δυνατό στο κλίμα της ομάδας για να είναι απόλυτα έτοιμοι στην έναρξη του δεύτερου γύρου στο Top 16 και συγκεκριμένα στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ.

Οι αριθμοί του 26χρονου Αμερικανού «μπόμπερ» φυσικά και δεν περνούν απαρατήρητοι ενώ ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θεωρεί πως μπορεί να δείξει το ανάλογο πρόσωπο και στη Euroleague, τη στιγμή που ο Γουίλιαμς θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω κι έχει τεράστιο κίνητρο, ώστε να πρωταγωνιστήσει. Άλλωστε οι δυνατότητές του είναι αναμφισβήτητες παρά την ατυχία που είχε μέχρι τώρα και μένει απλά όλα αυτά να τα δούμε πάνω στο παρκέ.

Οι… αφαιρέσεις και η τελευταία κίνηση

Πλέον είναι περιττό ν’ αναφέρουμε πως ο Όγκνιεν Κούζμιτς και ο Σάσα Πάβλοβιτς δεν είναι σίγουροι στον Παναθηναϊκό από τη στιγμή που δεν έχουν ικανοποιήσει με την απόδοσή τους μέχρι τώρα, παρά το γεγονός πως στηρίχθηκαν με το παραπάνω. Καμία επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει, παρόλα αυτά, ο Σέρβος σέντερ είναι ο επικρατέστερος, ώστε ν’ αποχωρήσει και αυτή η κατάσταση πλέον δεν είναι αναστρέψιμη.

Oπότε αυτό θα γίνει είτε με… κόψιμο από το ρόστερ είτε με ανταλλαγή, προκειμένου ν’ αποκτηθεί άλλος παίκτης ενώ είναι πιθανό το ενδεχόμενο ο Πάβλοβιτς να παραμείνει έστω μόνο για την Euroleague, κάτι το οποίο θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. Αυτό που εκκρεμεί είναι η τελευταία κίνηση την οποία θα κάνει ο Παναθηναϊκός και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μετά από τις δύο προσθήκες που έγιναν τα τελευταία 24ωρα με Χέινς και Γουίλιαμς.

Ενδεχομένως, μέχρι το σημαντικό παιχνίδι με την Αναντόλου Εφές ν’ ανάψει το «πράσινο» φως και για την τρίτη προσθήκη με την οποία η ομάδα του «τριφυλλιού» θα ολοκληρώσει τις διορθωτικές κινήσεις, με σκοπό να παρουσιάσει κάτι εντελώς διαφορετικό απ’ όσα είχε δείξει έως τώρα με τα πολλά σκαμπανεβάσματα.

Επιβεβαίωση μέσω twitter από Γουίλιαμς

Να τονιστεί ότι ο ίδιος ο Γουίλιαμς στο λογαριασμό του στο twitter ανέβασε είδηση που επιβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, όπερ σημαίνει ότι μένουν πλέον τα τυπικά για να ντυθεί στα πράσινα και να τεθεί στις οδηγίες του Σάσα Τζόρτζεβιτς.



TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ