ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έρχεται και πιάνει δουλειά ο Πασκουάλ

Έρχεται και πιάνει δουλειά ο Πασκουάλ

Μέσα στη μέρα θ’ ανακοινωθεί πιθανότατα η συμφωνία του Παναθηναϊκού Superfoods με τον Τσάβι Πασκουάλ, o οποίος αναμένεται στην Αθήνα στις 19:00, μαζί με τον συνεργάτη του Ινιγο Θορθάνο.

Τη στιγμή που η αποστολή του «τριφυλλιού» επιστρέφει από τη Μόσχα για να συγκεντρωθεί στη συνέχεια των υποχρεώσεων της, στις 19:00 αναμένεται και ο Τσάβι Πασκουάλ στην Αθήνα, ώστε να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της συμφωνίας με τους «πράσινους» για τα επόμενα τρία χρόνια, αφού πρώτα μπουν οι υπογραφές από τις δύο πλευρές.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η «ElMundoDeportivo» μαζί του θα ταξιδέψει και ο συνεργάτης του Ινιγο Θορθάνο, κάτι που είχε γίνει γνωστό από χθες και μένει να δούμε αν θα είναι αυτή η μόνη προσθήκη στο τεχνικό επιτελείο. Παράλληλα, ο Καταλανός τεχνικός θα δώσει το «παρών» για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση με τον Κόροιβο την Κυριακή (23/10) για την τρίτη αγωνιστική τηςStoiximan.grBasketLeague. Αυτό το οποίο προέχει πάντως, για την ώρα είναι να υπογραφεί η συμφωνία και μέσα στην ημέρα να υπάρξει η ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας του Πασκουάλ με τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ