ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επόμενος στόχος ο Ραντούλιτσα

Επόμενος στόχος ο Ραντούλιτσα
INTIME SPORTS

Η απόκτηση του Σάσα Πάβλοβιτς ήταν μόνο η αρχή για τον Παναθηναϊκό, ο οποίο έχει "κυκλώσει" το όνομα του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. Σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας οι δύο πλευρές.

Άπαξ κι έγινε η αρχή, ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να σταματήσει τη μεταγραφική ενίσχυση. Ο χρόνος πιέζει άλλωστε τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος την ερχόμενη Τετάρτη (15/7) θα πρέπει να δώσει το "παρών" στην "πρώτη" της Σερβίας, εν όψει του Ευρωμπάσκετ.

Ο νέος κόουτς των "πρασίνων" έχει "σηκώσει μανίκια" προσπαθώντας να κλείσει όσο το δυνατόν συντομότερα τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Πρώτα με την απόκτηση του Σάσα Πάβλοβιτς , κι εν συνεχεία με αυτήν του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. Αυτός είναι άλλωστε ο παίκτης στον οποίο στρέφει πλέον την προσοχή του το "τριφύλλι", προσπαθώντας να τον φέρει στο ΟΑΚΑ.

Το όνομά του υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό στη λίστα, αλλά πλέον όλα μοιάζουν να είναι ιδανικά προκειμένου να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις. Το Sportando ανέφερε πως οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, με τις πληροφορίες του Sport24.gr να αναφέρουν πως αυτό δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Το βέβαιο είναι πως ο Παναθηναϊκός διατηρεί ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον 27χρονο σέντερ , όπως έχουμε αποκαλύψει από τις 29 Ιουνίου.

Η προσπάθεια της απόκτησής του έγινε πιο απλή από τη στιγμή που οι Σακραμέντο Κινγκς απέκτησαν -με τετραετές συμβόλαιο- τον Κώστα Κουφό . Οι "Βασιλιάδες" οχυρώθηκαν έτσι στη θέση "5", όπερ και σημαίνει πως δύσκολα θα ψάξουν για έναν ακόμη παίκτη. Τουλάχιστον όχι με τα οικονομικά δεδομένα που επιθυμεί ο Σέρβος (περί τα 2 εκατομμύρια δολάρια ετησίως). Επιπλέον, η πλευρά του παίκτη έχει φροντίσει να ενημερώσει το Σακραμέντο πως θέλει να έχει αρκετά λεπτά συμμετοχής, κάτι που δεν είναι διατεθειμένη να του προσφέρει η ομάδα του Τζορτζ Καρλ.

Τι σημαίνει αυτό; Ο 27χρονος παίκτης μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ να αγωνιστεί μακριά από το ΝΒΑ, με την Ευρώπη να αποτελεί -κατά τα φαινόμενα- την Νο1 επιλογή του. Κάτι που γνωρίζουν στον Παναθηναϊκού. Εξ ου και το διαρκώς πιο έντονο ενδιαφέρον...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ