ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επίθεση στον βοηθό του Πασκουάλ καταγγέλλει ο Παναθηναϊκός

BASKET LEAGUE / 3ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 3ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Όπως καταγγέλλει ο Παναθηναϊκός Superfoods, μετά το τέλος του ντέρμπι, οπαδοί του Ολυμπιακού πέταξαν φωτοβολίδα στη φυσούνα του ΣΕΦ, κάνοντας λόγο για τραυματισμό του ασίσταντ κόουτς, Διαμαντή Παναγιωτόπουλου.

Ένταση δημιουργήθηκε στη φυσούνα του ΣΕΦ, καθώς η αποστολή του Παναθηναϊκού Superfoods κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια. Όπως καταγγέλλουν οι "πράσινοι", οπαδοί του Ολυμπιακού πέταξαν φωτοβολίδα με στυλό με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ασίσταντ κόουτς της ομάδας, Διαμαντή Παναγιωτόπουλου.

Επίθεση στον βοηθό του Πασκουάλ καταγγέλλει ο Παναθηναϊκός

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού πέταξαν μια φωτοβολίδα μέσα στη φυσούνα. Μόλις έγινε αντιληπτή η κίνησή τους, οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο έσπευσαν να σβήσουν τη φωτιά με πυροσβεστήρα.

Οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" έδωσαν άμεσα τις πρώτες βοήθειες, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο βοηθός του Τσάβι Πασκουάλ είναι καλά στην υγεία του. Μόλις έγινε αντιληπτό το συμβάν από τους ανθρώπους των γηπεδούχων, υπήρξε επίσκεψη στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, με τον Χρήστο Σταυρόπουλο να επισκέπτεται το σημείο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ