ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστροφή στις επάλξεις

Επιστροφή στις επάλξεις

Μετά το ρεπό ήρθε... διπλή η κούραση για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, καθώς το πρόγραμμα είχε βάρη και τακτική. Ενσωματώνεται ο Γιάνκοβιτς (video+pics)

Μετά το χθεσινό ρεπό που τους επέτρεψε να απολαύσουν μία χαλαρή Κυριακή, ήρθε σήμερα (31/8) η επιστροφή στην... σκληρή πραγματικότητα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού βρέθηκαν και πάλι στις προπονήσεις με το πρόγραμμα να έχει διπλό ραντεβού. Οι "πράσινοι" το πρωί έκαναν βάρη και ασκήσεις βελτίωσης φυσικής κατάστασης και μπάσκετ, ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα περιελάμβανε τακτική και μπάσκετ.

Αύριο, Τρίτη (1/9), οι παίκτες του "τριφυλλιού" θα έχουν μία προπόνηση το απόγευμα, καθώς το πρωί θα είναι ελεύθερο για να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας το Καρπενήσι όπου βρίσκονται όλο αυτό το διάστημα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Από εκεί και πέρα κατά ένα μέλος αναμένεται να αυξηθεί από αύριο (1/9) η "πράσινη" οικογένεια, καθώς ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς θα φτάσει στο Καρπενήσι για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας. Ο Έλληνας φόργουορντ αφού πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην Εθνική ομάδα είναι έτοιμος να τεθεί στη διάθεση του προπονητικού τιμ.

Επιστροφή στις επάλξεις
Επιστροφή στις επάλξεις
Επιστροφή στις επάλξεις
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ